Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ha egy férfi mindíg meghív titeket mindenre és ő fizet akkor őt úriembernek tekintitek?
Én azt igénylem, hogy tudja az illemet. Ha ő hív el randira engem, akkor bár felajánlom, hogy fizetem a részem, alap hogy ő fizet, mert ő hívott el.
Ha meg én hívom el, akkor hagyja, hogy én "fizessek". Bár elhívás helyett úgymond, meghívást kapott nálam, egy nagy vasárnapi kiadós ebédre. Nálunk legalábbis így volt.
Nem, én spec nem igénylem, de ha ő hív meg, akkor illik neki fizetnie.
Gondoljunk csak bele egy kicsit.
Meghív téged valaki egy italra, de a végén még az övét is te fizeted...
Eléggé hülyén néz ki, nem?
Lehet, hogy nem ismerem az illemet, de velem volt így, hogy meghívtak, bár felajánlották, de mégis én fizettem inkább a részem. Nem értem, hogy ebben mi olyan hihetetlen.
Természetesen arra is volt példa, hogy elfogadtam a meghívást, de nem várom el a férfitól, hogy mindig ő fizessen (amúgy azt sokszor elvárom, hogy mindig ő hívjon el valahova, mert én nem hívom őt sehova, inkább kivárom, hogy ő kezdeményezzen)
Azert rohely,hogy ennyi lepontozi van, akik azt hiszik, hogy egy no szomjan hal, ha nem fizetnek.
Tipikus luzer magyar, kelet europai luzerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!