Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Összejönnétek 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek 24 évesen egy 19 éves sráccal?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy nagyon jól érzitek magatokat együtt, a srác van annyira érett szellemileg, mint egy 24 éves ember, és külsőre sincs bajotok vele.

Ha igen, miért, ha nem, miért nem?

Kérlek, a véleményeteket kulturáltan fogalmazzátok meg, ha nem a válasz, akkor se kell lekisfiúzni a 19 éves srácot, vagy lehülyézni a lányt, aki fiatalabbakkal kezd. Köszönöm!

2018. jún. 29. 17:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Tudod..az a vicc,hogy ebből a kérdésből 100.000 van,miért nem tekersz lejjebb,minek kell ezt kiírni?.újra és újra.
2018. jún. 29. 17:22
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Csak 21 vagyok, de nem jönnék össze tinikkel. Még a saját korosztályommal szemben is erős fenntartásaim vannak, egy felelősségteljes, érett, felnőtt férfit szeretnék, nem egy bulizós, magát "kiélni" vágyó tinit.
2018. jún. 29. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:

Én nem, számomra egyszerűen ez egy nagy korkülönbség. Teljesen más élethelyzet. Én 24 évesen már aktívan dolgoztam, diplomán túl - egy 19 éves srác meg még épp csak érettségizett, legjobb esetben is maximum elkezdte az egyetemet. Nagyon más élethelyzet a kettő, és lehet akármilyen érett is a fiú, ez okozhat gondokat.

Én személy szerint nem tudnék túllépni rajta, emiatt bele sem kezdenék. A mai napig nem kezdenék nálam fiatalabbal. Van olyan fiú (ma már férfi) ismerősöm, aki 1-2 évvel fiatalabb nálam, de ez nekem inkább olyan fogadott öcsi kategória, felnőtt fejjel is cuki kisfiúként tudok ránézni, hiába jó pasi, hiába diplomás felnőtt férfi. Szóval nekem nem.

De ugyanígy van nőismerősöm, aki hülyének nézett, mikor rácsodálkoztam, hogy társkeresőn komolyan megnézi a nálunk 4-5 évvel fiatalabbakat - mert hát miért ne tenné, simán lehet köztük is normális. Nekem ez fura, de mindenki más. :)

2018. jún. 29. 17:27
 4/13 anonim ***** válasza:
23 eves vagyok, de meg egy 24 evessel sem jonnek ossze, nemhogy egy tinisracnal.
2018. jún. 29. 17:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, összejönnék.

Az életkor nem számít, ahogy te is leírtad nagyon jól érzitek magatokat együtt.

Ha az őskorban lennénk, akkor azt se tudná senki, hoyg ki hány éves. Baromság ez alapján elszalasztani lehetőségeket.

2018. jún. 29. 18:00
 6/13 A kérdező kommentje:

1-es, köszönöm a "hasznos" választ...

"egy bulizós, magát "kiélni" vágyó tinit"

Neked meg, 2-es, látom, nem sikerült értelmezned a kérdést. Pont arról beszéltem, hogy a srác nem ilyen, hanem érettebb a koránál.

A többieknek meg köszönöm a választ, és jó látni, hogy olyan gondolkodásúak is vannak, mint az 5-ös. :)

2018. jún. 29. 18:28
 7/13 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, és de igen, sikerült értelmeznem a kérdést. Arra voltál kíváncsi, hogyha nem tenném, miért nem tenném. Erre a kérdésre válaszoltam, kérésedre megfelelően kifejtve, hogy azért nem, mert nem tudnék eltekinteni a korból adódó különbségekről.

Legközelebb, ha csak olyan válaszra vagy kíváncsi, ami neked pozitív, akkor úgy fogalmazd meg a kérdést, és akkor én sem fárasztom magam azzal, hogy segíteni próbáljak. :-)

Ebből látszik igazán, hogy még kisfiú vagy.

2018. jún. 29. 18:33
 8/13 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, én személy szerint nem jönnék össze vele. Ettől függetlenül más azt csinál, amit akar, senki sem lesz jobb vagy rosszabb a másiknál amiatt, hogy mások a preferenciáink. Ha neked ez nem probléma, akkor jöjj össze vele. Nem kötelező mindenkinek egyformán csinálni mindent.
2018. jún. 29. 18:35
 9/13 A kérdező kommentje:

Sok itt a 2-es... :D

7-es, nem tudom, mi bajod van, te legfeljebb a 3-as lehetsz % alapján, és neked nem is mondtam semmit, elfogadtam a választ.

Én arra reagáltam, amit idéztem, mert az hülye érv, hiszen nem minden 19 éves olyan. De persze én vagyok a kisfiú, aki általánosít, és nem az, aki azt állítja, hogy 19 éves mindig = éretlen tini, az meg egy felnőtt, étett gondolkodású ember. :D

2018. jún. 29. 18:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen össze jöttem, de csalódtam, mert valóban érettebb volt az àtlagnàl, de mégse annyira, amire nekem szükségem lett volna ilyen idősen. Viszont még mindig azt mondom a korra tenni kell. Senkinek semmi köze hozzá, érezzétek jól magatokat ameddig működőképes a dolog.
2018. jún. 29. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!