Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek 24 évesen egy 19 éves sráccal?
Tegyük fel, hogy nagyon jól érzitek magatokat együtt, a srác van annyira érett szellemileg, mint egy 24 éves ember, és külsőre sincs bajotok vele.
Ha igen, miért, ha nem, miért nem?
Kérlek, a véleményeteket kulturáltan fogalmazzátok meg, ha nem a válasz, akkor se kell lekisfiúzni a 19 éves srácot, vagy lehülyézni a lányt, aki fiatalabbakkal kezd. Köszönöm!
3as, 19 evesen leerettsegiztem, fosulit kezdtem es munkaba is jartam, amit te irtal az egy anyuci altal kinyalt valagu kenyelemsrac es nem egy ugymond normalis.
Most 21 eves vagyok ugyanugy dolgozok mint eddig, van sajat kocsim hazra gyujtok jol keresek es leteszem 22evesen a diplomat es biztos helyem van a jelenlegi cegemnel a meg magasabb fizetesert. Nem ertem hogy titeket tenyleg a penz meg a jovedelem erdekel? Hat tenyleg semmi ertelmuk nincs a mai noknek? Egyfajta ketelyeim lettek a fiatalokkal, nem hiaba erdekelnek jobban a 35 + osok
23 evesen 24 el nem jonnel ossze? Az idosebb ferfi mert jojjon ossze veled? Mert fiatal konnyu pnci vagy, te kapsz egzisztenciat o meg kielheti magat egy fiatal csajjal a kapupanikjaban?
24 es 19 kozt sincs am tul sok. Nagyon sok eretlen 20 on eves van es nő is van eleg. Epp hogy menne egyetemre, ja tehat meg nem tud mindent fizetni neked? Mi van ha azt mondom van akibek 21 evesen mar tobb penze volt munjabol es jo karrierje mint neked 24 evesen? Magasak kicsit az elvarasok magatokhoz kepest. Idosebb erett ferfi akibek jo azert ha van egzisztenciaja, es neked mi van? Mert olyan erett azert nem vagy, sokan soha nem is lesznek. Ha erett emberek lennenek a vilagon sokkal kevesebb lenne a szuksegtelen konfliktus nem lenne irigyseg, feltekenykedes, hutlenseg stb. Kicsit idealista vilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!