Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ha egy férfi mindíg meghív titeket mindenre és ő fizet akkor őt úriembernek tekintitek?
Figyelt kérdés
Igénylitek ezt ?2018. jún. 30. 19:37
11/16 anonim válasza:
Csak ettől nem fogok elájulni tőle.
12/16 anonim válasza:
A pingvinek úgy néznek ki,mint az úriemberek frakkban^^
13/16 anonim válasza:
Nem. Nekem rossz érzés, amikor egy pasi meghív, fizetne mindent. Naiv kislány voltam még, amikor az akkori párom hozta a mindent megveszek neki formát, majd hallgattam, mennyire sokba kerülök neki.
Azóta köszi, nem kérek ebből. Felnőtt ember tudja, mit bír a pénztárcája, és ha szívből ad-fizet valamit a másiknak, akkor utána ne legyen szemrehányás tárgya. Ennek elébe megyek, és nagylány módjára fizetem a saját fogyasztásom, a saját kiadásaim.
14/16 anonim válasza:
Nem. Attól lesz valaki úriember, hogy illedelmes, nem attól, hogy ő fizet. Én amúgy sem szoktam engedni, hogy helyettem fizessen bárki is. Mindenki fizeti a saját fogyasztását, szórakozását, stb., ez szerintem így igazságos.
33/N
15/16 anonim válasza:
Nekem kényelmetlen, ha mindig más fizet helyettem.
16/16 anonim válasza:
Mindenre nem kell, hogy meghívjon. Első randin igen, úriembernek tartom azt, aki van annyira jólnevelt, hogyha már elhívott, akkor nem sóhereskedik egy 300 Ft-os kólán és meghív. Első randi utántól meg nem várom el, hogy mindent fizessenek, akkor már attól függ, továbbra is úriembernek tartom-e, hogy más illemszabályokat is ismer-e, jólnevelten viselkedik-e. Páromat úgyis úriembernek tartom, hogy többet keresek nála és többet is költök rá, mint őrám, cserébe nem vagyok szégyenben, ha megjelenünk valahol és figyelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!