Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj, miért nem tudunk úgy szexelni, hogy a párom van felül?
Számtalan oka lehet, mind technikai, mind biológiai tényezőkre visszavezethető egyaránt.
Ha túl nagy a cerkád a lánynak akkor azért fog kicsúszni. --> Mert nem mer beleülni, mivel felmegy az agyáig és fáj. Ez kellemetlen, én ezért nem erőltetem.
Ha túl kicsi akkor meg ugyan rendesen beleül, de egy vehemensebb mozdulat után kicsúszhat, ez gondolom nyilvánvaló. Emellett, pedig számít a technika. Vannak nők akik horizontális, míg mások inkább vertikális irányban ingáznak. Ezzel is lehet korrigálni. Már, hogy nektek melyik nyújt nagyobb összhangot.
Illetve még zárásként egy utolsó gondolat. Próbálj meg nem feküdni, hanem félig ülni. Kissé felhúzott combokkal vagy anélkül. Ez segíthet.
Nőként mondom: én nem tudok úgy mozogni, annyira intenzíven, meg mélyebbre megy a pénisz és bizony olykor-olykor fáj. :(
Meg nekem rosszak az ízületeim, a bal térdem könnyen "beáll", így nem is tudok sokáig lovagolni, és még van, hogy másnap úgyis dagadt. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!