Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a teltebb, molettebb, talán kicsit ducibb nők/férfiak?
Figyelt kérdés
2018. jún. 29. 09:07
1/11 anonim válasza:
Nekem speciel nem,maximum ha nagyon szexhiànyom van.
30F
2/11 anonim válasza:
nekem bejön ez az alkat, volt telt barátnőm és más fajta kapcsolatom is ilyen lánnyal
F
3/11 anonim válasza:
Nekem nem, de mindenkinek más tetszik más az ízlése.
Számomra fontos, hogy a páromnak is ugyanolyan fontos legyen az egészséges mozgásban gazdag életmód mint nekem.
27N
4/11 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be a duci lányok. Én a duci embereket mind igénytelennek tartom, nem adnak magukra, nem törődnek a testükkel. Nekem olyan alap dolog, hogy foglalkozzak a testemmel, mint a napi fürdés. És itt most nem a kigyúrt testről beszélek, hanem az átlagosról. Persze, ha valaki betegségből adódóan kövér, akkor ott más a helyzet.
5/11 anonim válasza:
A molett és nagyon molett alkat jön be
6/11 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a molett/duci nők. Szinte kortól függetlenül. 24/F
7/11 anonim válasza:
Pici túlsúly belefér, kövérség már nem.
De egyénfüggő nagyon.....
8/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a duci/kicsit molett lányok. Egyszerűen ellenállhatatlannak tartom a vastagabb puhább idomaikat :).
10/11 anonim válasza:
Az összes nyilván nem, de van, aki igen. Van az a típusú férfi, akinek jól áll a túlsúly az én ízlésem szerint (leginkább akkor, ha az arca nem nő meg totál pufi röfire és nincsen 6 réteg tokája). Párom is túlsúlyos, ha tetszik, "molett", és vonzódom hozzá így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!