Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak bejönnek a botsásk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak bejönnek a botsáska típusú fiúk?

Figyelt kérdés
Manapság annyi fiatal egyetemistát meg dolgozó huszonéves srácot látok, akiknek gyufaszál lábszáraik, sovány, beesett vállaik vannak, vasággyal együtt ötven kilók. Az ilyenek találnak vajon társat maguknak?

2018. jún. 24. 12:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%

Nem találok.

*egy botsáska típusú fiú

2018. jún. 24. 12:30
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
persze hogy találnak
2018. jún. 24. 12:32
 3/20 anonim ***** válasza:
54%
Nem. Még a kövér srácok is jobban bejönnek a lányoknak, mint a vékonyak. De persze mind az izmosakra buknak leginkább.
2018. jún. 24. 12:34
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok, és néha szoktam tetszeni 1-1 lánynak, de csak fiatalabbaknak, 16-18 éveseknek. Testalkatilag én is annyinak nézek ki. Bár azért híztam az elmúlt években. Régen tényleg 50 kiló körül voltam, ma már 65 körül vagyok, de a lábaim pl még mindig nagyon vékonyak annak ellenére, hogy mindenhova biciklivel járok. De nem bánom, hogy nem tudok hízni, mert így sokkal fittebb, energikusabb és egészségesebbek vagyok. Régen átokként gondoltam rá, ma már örülök a testalkatomnak. Minden csak nézőpont kérdése.
2018. jún. 24. 12:37
 5/20 anonim ***** válasza:
22%
Én sem értem,hogy az ilyen alkatúak miért nem kezdenek magukkal valamit.20 kilós ecset fejű gyerekek,akiken az xs-es méret is xl-esnek tűnik.
2018. jún. 24. 12:40
 6/20 anonim ***** válasza:
91%

"Én sem értem,hogy az ilyen alkatúak miért nem kezdenek magukkal valamit.20 kilós ecset fejű gyerekek,akiken az xs-es méret is xl-esnek tűnik."

Ha valaki vékony abból egyenesen az következik, hogy ecsetfejű? Nekem sose volt ecsetfejem, és nem is vágytam rá.

Egyébként miért is kéne bármit is kezdenem magammal, ha jól érzem magam így? Tudod én nem akarok megváltozni azért, hogy szeressenek. Olyat akarok találni, aki úgy szeret, ahogy vagyok, és nem támaszt elém elvárásokat. Ha pedig nem találok, akkor úgyis jó, mert megvagyok egyedül is.

2018. jún. 24. 12:47
 7/20 anonim ***** válasza:
88%
Dexterrel csak egyetérteni tudok. A vékony fiúk és az ecsetfejű swagyolók azonosítása fájdalmasan nagy baromság.
2018. jún. 24. 12:53
 8/20 anonim ***** válasza:
86%

Minek gyúrjak mikor a magasságommal padlóra teszem a versenytársak 85%-át? :P

Különben sincs közöd hozzá, állóképességben, gyorsaságban, célszerűségben nehéz jobbat elképzelni.

Egész életemben nehéz fizikait dolgoztam.

Akinek nem tetszik lapoz.

2xf

2018. jún. 24. 13:03
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen pasim. Igaz nem a testalkata miatt szerettem belé, azt elfogadtam.

A vékony meg nem egyenlő az ecsetfejjel. Attól, hogy valaki alkatilag sovány még nem párosul pocsék ízléssel.

2018. jún. 24. 13:10
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Részemről inkább egy botsáska, mint egy túlsúlyos pasi. Volt már "botsáska" pasim. Nem a teste miatt lett vége a kapcsolatnak, hanem az egyet nem értés miatt. 21L
2018. jún. 24. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!