Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszem ennyire az ázsiai lányoknak?
Felraktam magam erre az interpalsra, és szinte csak ázsiai lányok látogatják a profilom, az egyik még oda is írt a képemhez, hogy cute.
Azt tudni kell rólam, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál, és általában csak 17-18 éves lányoknak szoktam tetszeni. Az ázsiai lányoknak ennyire más a férfi ideáljuk, hogy a hozzám hasonló, fiatalos kinézetű férfiakra buknak? Vagy egyszerűen csak a nagy számok törvénye alapján ők találnak meg inkább? Mert ugye elég soknak élnek Ázsiában.
Mert a nagyon nagy reszuk ferfi, a maradek pedig golddiger, es ferjet keres. De az meg azert aktiv mert nem tul attraktiv.
Egy csinosabb lany sose kezdemenyezz, mert omlik hozza az uzenet es megkereses.
Éltem Ázsiában egy darabig.
Szeretnének fehér emberrel összejönni mert az $$$ vagy akár el is költözhetnek valami ígéretesebb országba. Talán egyedül Japánra és Dél-Koreára nem igaz ez, az összes többire igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!