Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak bejönnek a botsásk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak bejönnek a botsáska típusú fiúk?

Figyelt kérdés
Manapság annyi fiatal egyetemistát meg dolgozó huszonéves srácot látok, akiknek gyufaszál lábszáraik, sovány, beesett vállaik vannak, vasággyal együtt ötven kilók. Az ilyenek találnak vajon társat maguknak?

2018. jún. 24. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Vékony vagyok de nem ecsetfej. A fiatalabb nőket nem zavarja, 25 felett a legtöbben a nagydarabokat preferálják
2018. jún. 24. 13:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátom 180 cm magas, 65 kg, én meg 173 cm magas, 75 kg :D, természetesen állandóan kaptam az ívet, hogy rá ne üljek szegényre, mert kilapítom és társai. Bevallom, ezek hatására először tényleg féltem, aztán rájöttem, hogy le kell sz.rni a sok rosszindulatút, nekem akkor is bejött a teste :P. Ja, és soha semmilyen problémánk nem volt az ágyban :D.
2018. jún. 24. 13:44
 13/20 anonim ***** válasza:
34%
Botsáska😁 hát biztos találnak. Legalább tudnak nacit cserélni.
2018. jún. 24. 13:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Elég sok van kapcsolatban, úgyhogy találnak. Nekem inkább a nagyobb termetű pasik jönnek be, de ettől függetlenül volt már sáska aki tetszett.
2018. jún. 24. 14:07
 15/20 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy nem tartjátok viccesnek, hogy a soványak sáskázása teljesen elfogadott, míg a kövérek disznózásán mindenki felháborodik?

Hozzáteszem, én egyiket se tartom túl ízlésesnek.

2018. jún. 24. 14:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

A beesett váll és a pálcikaláb nagyon nem jön be, de amúgy a vékony testalkat tetszik. Párom is vékony, de a genetikájának köszönhetően széles a válla, és a lábszára is pont jó. Nála vékonyabb + formátlan, beesett vállú test taszít.

Viszont a kövérség, vagy a túlzott kigyúrtság még jobban taszít.

2018. jún. 24. 14:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Akinek helyes az arca, az így is talál, na meg ha van stílusa.

Ismerek olyan csajokat, akiknek ez tetszik.

2018. jún. 24. 14:38
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Én 51 kiló vagyok, sosem volt még barátnőm, de ez valószínűleg a magasságom miatt van. Ha 180 körül lennék ilyen alkattal is simán lenne esélyem még a csinosabb lányoknál is. Szóval lehetsz bármilyen vékony, ha megvan a korrekt magasságod (+180) hozzá, akkor nem gond. Rengeteg cingár, de colos ismerősömnek van szép barátnője.
2018. jún. 24. 14:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Most is egy ilyen sráccal randizom, de mindig is bejött ez a testalkat, számomra szexi.
2018. jún. 24. 16:04
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
A barátom 182 cm, 56 kg és imádom.
2018. jún. 24. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!