Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hülyéznek le, mert esélyesnek tartom, hogy ezeknek az egyetemista lányoknak támogatóik vannak?
Rendkívül dekoratív lányok, nem gazdag, fehárgalléros, hanem melós szülőkkel. Nem dolgoznak, ösztöndíjat sem nagyon kapnak, legalábbis ennyit biztos nem.
-költségtérítéses képzésen vannak, fizetik, nem vesznek fel diákhitelt
-szép albérlet
-drága ruhák, és nem ilyen zara meg h&m kategóriák, hanem százezres cipők, táskák, órák, szőrme mellények stb.
-iPhone
-utazások, fesztiválok, teli van az instagramjuk vele, hogy hol járkáltak nyáron, melyik országban, melyik fesztiválon
Mégis miből? :D
Lehet, hogy vannak köztük olyanok, akiknek vannak támogatói.
Azt viszont honnan tudod, hogy kinek melósok a szülei, és kinek gazdagok?
22/N
Mi a kérdés ?
Árulják a testüket, de ezt te is nagyon jól tudod. Az összes jó fiatal jó csaj ezt csinálja de ezt megértem, én is csinálnám. Miért ne használná ki, ami adatott neki...
#3 vagyok. Azt kifejeltettem, hogy a diákhitelben sem lehetsz biztos, nem biztos, hogy akinek van, szívesen dicsekszik vele. Lehet, hogy felvették, csak az ellenkezőjét állítják.
22/N
# 5
Legyen ő is luxusk_rva. Irigykedsz ezekre a lányokar, hogy így véded őket? Az életükre? :)
"a tanulmányi ösztöndíj szép pénz"
20-30 ezer forint? :D ha van mellé köztársasági ösztöndíj és nagyon penge a hallgató, akkor lehet több... és nem költségtérítéseseknek szokták odadobálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!