Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az introevrtált lányoknak mindig ilyen nehéz dolguk van?
Vagy csak nekem?
Az első komoly kapcsolatom tart máig is, de néha úgy érzem, társaságban a páromnak kicsit nehéz velem. Sokszor szóváteszi, miért nem beszélek többet, miért csak 1-2 emberrel beszélgetek egy 10 fős társaságban, miért nem tudok bármiről elcsevegni.
Ha találok olyan embert, aki érdekel, azzal szívesen, de hiába próbáltam, nem tudok órákat papolni a semmiről.
Nem vagyok mulya, szívesen kezdeményezek beszélgetést, ha érdekel az illető vagy a téma. De ezek többnyire nem azok a témák, amik feljönnek egy átlag beszélgetés során.
Nyáron pl számomra ismeretlen társaságban voltunk, zenészekkel. Az egyik srác mutatott egy nagyon érdekes videóklipet, annak kapcsán kérdeztem tőle dolgokat, elbeszélgettünk. Kicsit a páromnak ciki lehetett, hogy máskor meg se mukkanok, most meg letámadok egy idegent abszurd kérdésekkel (pl hogy ha számomra ismeretlen zenével álmodom, az létezik-e).
Ha ketten vagyunk a párommal, minden oké, állítólag neki is az tetszett eleinte bennem, hogy nem voltam mindennapi, de most mintha terhelné ez.
Ami többnyire érdekel, az a zene, a történelem, a nyelvek (nyelvésznek tanulok, 5 idegen nyelven beszélek), a könyvek, de ezek nem azok a témák, amik feljönnek egy beszélgetéskor.
A legtöbb ismerőse szerint furcsa vagyok, és az átlagember nem is közelít felém.
Szerintem a smalltalk introvertaltkent se nehez, attol meg, hogy nem tulajdonitok sok erteket neki. (Mellesleg a zene, konyvek is a smalltalk kategoriaba esnek szerintem.) Ha erdeklodsz egy ember irant es alapvetoen nyitott vagy mindenfele temara, akkor akarmirol erdekes vele beszelgetni, tehat szerintem az alap problema az, hogy leszarod a parod baratait. (Vagy amennyiben te tenyleg csak az altalad soroltakrol tudsz beszelni, akkor kisse korlatolt az erdeklodesed.) Amit amugy megertek, mert 1-2 kivetellel en is leszarom az en baratom haverjait, de egyszeruen megoldom a problemat, a legtobb esetben nem megyek el veluk, ha tudom, hogy tobbnyire olyanok lesznek jelen, akikkel nem akarnek nagyon beszelgetni.
Szerencsere a komolyabb programokra, nyaralasra, nalunk logasra csak a szukebb kor, legjobb baratok jonnek, akiket en is tenyleg kedvelek, veluk nincs is olyan problema, hogy ne tudnek / akarnek az egvilagon akarmirol beszelgetni.
Semmi baj sincs ezzel.
Egyik volt barátnőm is ilyen volt társaságban, hogy inkább hallgatta és csak egy-két emberrel beszélt, viszont ha volt olyan téma ami érdekelte, akkor sokat tudott beszélni.
Itt az a baj,hogy a parodat zavarja,es szovateszi.
Az en exem is ezt csinalta,csak a vegere eldurvult es eleg ocsmany modon beszelt velem ez miatt.
Pedig tudok tarsalogni,de nem szeretem ha azzal zaklatnak,hogy ilyen tipus vagyok.
Párod mivel foglalkozik,hogy így kijön a kisebbségi komplexusa,a haverjaival együtt?
Megnyugtatlak:a legtöbb zseni,akinek fent marad a neve,introvertált.
Informatikus, de ez miért fontos?
A haverok nagyrésze is az egyébként.
Az informatikusok se valami kommerszek,szóval nem tudom,mit ugat. :DDDDD Engem a nyelvek is meg az informatika is érdekel,mégse mondott rám senki sose egy rossz szót.Na bumm!
Azt hittem,valami szakmunkás.
Irigylem a gondjaid :D
Az igazi gond, hogy a párod nem érti meg, hogy ilyen vagy. Bár az alapszitut sem értem... Tudok nagyszájú lenni, de ha egy társaságban ülök, akkor nem az asztal másik oldalára kiabálok, hanem a mellettem ülőkkel beszélek. Soha, senki sem tette szóvá, hogy gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!