Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond a lányoknak, ha egy fiú babusgatásra és gyengéd szeretetre vágyik?
Ellepték a gyékát a puncisfiúk, vagy mi?
A héten egy csomó picsogi kérdezősködött, hogy ő gáz-e. Erre most ez. Pff...
Vannak lányok akik szeretik ezt megadni a pasijuknak, de vannak olyanok akik nem igazán.
Én úgy vagyok ezzel hogy időnként szívesen simogatom, meg magamhoz bújtatom a barátomat, bár ő annyira nem igényli az ilyet. Ölelkezni meg egymást puszilgatni szoktuk inkább mert ezt igényeljük mindketten. A kapcsolatunk legelején a barátom nagyon sokszor ölelt meg, mert ő ezt nagyon is igényelte, de így hogy picit rendbe jött a lelki világa, mert voltak sajnos gondok így már eléggé normalizálódott a helyzet. Eleinte bevallom féltem a helyzettől hogy túlságosan, betegesen ragaszkodó lesz, és levegőt se vehetek majd úgy ahogyan akarok, nagyon féltem attól hogy a párom túlságosan ragaszkodó lesz és egy perc magányban sem lehetek majd későbbiekben mert ilyen kapcsolatból menekültem el szinte. A barátomnak adtam esélyt, nem csak azért hogy ő bizonyítson hanem nekem nagyon bejött, nagyon szimpatikus volt számomra már a megismerkedésünk legelején éreztem hogy nekem ő kell. Szerencsére így hogy a párkapcsolat rendbe hozta sokkal kiegyensúlyozottabb és nagyon örülök annak hogy mégsem lett az a túlzottan ragaszkodó típus, van mellette magánéletem is, mert én igénylem azt hogy időnként egyedül legyek a nagy csendben.
A lányoknak nem gond, a nők viszont az esetek 99%-ában a férfiakat szeretik.
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!