Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek olyan emberek, akik nem vágynak a szeretetre? Őket mi élteti? Miben más az életük, boldogok?
Figyelt kérdés
Éppen most olvasok egy ilyen könyvet, amiben egy hasonló mentalitású férfialak jelenik meg, aki megkéri a feleségét, hogy ne szeresse annyira, mert neki ez sok. Illetve van egy barátnőm, aki egyszer mesélt egy olyan férfiismerőséről, aki már egész fiatalon, tizenévei végén megfogalmazta, hogy az ő életének értelme, hogy minél több tudást halmozzon fel és ebbe nem fér bele nő meg család.2016. nov. 1. 22:17
1/10 anonim válasza:
Én egy teljesen üres ember vagyok, és azt kell mondjam, hogy semmi nem éltet. Élek mert muszáj, de a pokolban is lehetnék az se lenne rosszabb. A vége valami durva függőség lesz ennek.
2/10 anonim válasza:
Én vágyom rá, viszont meg vagyok nélküle. Mármint 23 évet leéltem úgy, hogy maximum szüleim mutattak ki ilyet irántam, amit valljunk be annyira nem jó. Viszont a sok próbálkozás után sajnos már kezdem ezt elfogadni. Egyedül lakom, egyedül csinálok mindent. Ha haverokkal elmegyek, akkor már meg sem fordul a fejemben, hogy ők csajokkal vannak, én meg nem. Mondhatni életem során ez lett a normális. Persze, van amikor előjön, hogy jó lenne valaki, de azért meg vagyok így is. 23/F
3/10 anonim válasza:
Azért ők gyávák is... mert kikerülik a csalódás esetleg lelki fájdalom lehetőségét.- Mert az érzelmek nem mindig pozitívak.
Tuti nem stresszelnek annyit mint egy kapcsolatban élő ember!
5/10 anonim válasza:
Szerintem pont a nők nem vágynak senkire, tucatszám találkozok ilyennek, a férfiak meg megőrülnek a szeretetért...
6/10 anonim válasza:
Azt nem szeretetnek hívják, aminek a hiányába beleőrülnek...
8/10 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan ember, csak elhiteti magával. Nem kap szeretetet, és tudást halmoz fel annak érdekében hogy elismerést kapjon. Megalkot egy szép, részletes magyarázatot saját maga felé, ami bebizonyítja hogy miért nincs szüksége szeretetre. Próbál elutasítani egy olyan dolgot amit nem is ért, és azt hiszi mivel nincs eredménye, gyümölcse, nincs értelme se, nincs szüksége se rá, magyarán mondva, egy nagyon nagyon mély, álszent hazugságban éli az életét. Naivan azt hiszi, képes megérteni, átlátni és kontrollálni önmagát, de nem, erre senki sem képes.
9/10 anonim válasza:
Az emberi szükségletek léteznek, nem állítom hogy mindenkiben ugyanolyan mértékben és ugyanolyan szinten képes a felszínre kerülni, DE, léteznek mindenkiben.
10/10 anonim válasza:
Az hogy valaki elér arra a szinte, amit a kérdező is említett, nem dicsőség, nem csupán tiszta intellektus és nem az emberi faj jövője. Inkább az emberi faj leépülése, valami robotias lélektelen irányba. Az ilyen ember azt hiszi, hogy létezik az érzelem mentes hideg logika. Nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!