Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biztos, hogy a szép lányoknak/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos, hogy a szép lányoknak/nőknek van párja?

Figyelt kérdés

Az esély nagyobb de én ismerek sokat aki nem adja be a derekát 22-24 éves kor előtt mert kihagyná a komolytalanokat.

Vélemények?

2017. dec. 19. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenre van példa. Ez a véleményem.
2017. dec. 19. 20:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem az, hogy mennyire komolyan udvarol valaki egy nőnek, nem függ össze a külsejével.

Sok más tényező mellett ehhez még szerencse is kell, hogy ne a kalandorokat fogja ki sorra.

22/N

2017. dec. 19. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Felraksz egy kérdést majd leírod hogy miért hülyeség a kérdés
2017. dec. 19. 20:23
 4/7 A kérdező kommentje:

úgy van fogalmazva, hogy nehéz legyen jól belekötni :)

fuss neki, szorítunk 🤺

2017. dec. 19. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt tapasztalom, hogy igen, a szép nőknek több esetben van valakijük, mint egy átlagosnak.
2017. dec. 19. 20:50
 6/7 Diavolino44 ***** válasza:

Az a vicces, hogy honnan tudja, hogy azok komolytalanok?

En pl komoly kapcsolatot akartam amikor huszon eves voltam szinte mindig. Most harmincon felul elvezem az eletet.

Amugy nem felteltlen.

Nekem is van csinos noi ismeroseim, de naluk altalaban nagyon magas a lec, s mar kozel jarnak a harminchoz. De van pl van most egy szinte tokeletes csaj aki honapok ota egyedul van. Szep, tokeletes a teste, jo a humora, aranyos es kedves. Csak azert nem vagyunk egyutt mert tobb 1000 km tavolsag van kozottunk.

2017. dec. 19. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez személyiségfüggő. Valaki qrvás lesz,mert elkapatják a pasik és látja,szellemileg egy szalmaszálat se kell keresztbe tennie. Valaki meg tudja normálisan kezelni,aki kellően intelligens.
2017. dec. 20. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!