Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos, hogy a szép lányoknak/nőknek van párja?
Az esély nagyobb de én ismerek sokat aki nem adja be a derekát 22-24 éves kor előtt mert kihagyná a komolytalanokat.
Vélemények?
Szerintem az, hogy mennyire komolyan udvarol valaki egy nőnek, nem függ össze a külsejével.
Sok más tényező mellett ehhez még szerencse is kell, hogy ne a kalandorokat fogja ki sorra.
22/N
úgy van fogalmazva, hogy nehéz legyen jól belekötni :)
fuss neki, szorítunk 🤺
Az a vicces, hogy honnan tudja, hogy azok komolytalanok?
En pl komoly kapcsolatot akartam amikor huszon eves voltam szinte mindig. Most harmincon felul elvezem az eletet.
Amugy nem felteltlen.
Nekem is van csinos noi ismeroseim, de naluk altalaban nagyon magas a lec, s mar kozel jarnak a harminchoz. De van pl van most egy szinte tokeletes csaj aki honapok ota egyedul van. Szep, tokeletes a teste, jo a humora, aranyos es kedves. Csak azert nem vagyunk egyutt mert tobb 1000 km tavolsag van kozottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!