Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ugyanaz a szép a férfiaknak és a nőknek?
Mármint oké, senkinek nem ugyanazt jelenti a szépség, mert ez szubjektív.
De általánosságban a nőknek és a férfiaknak van valami elképzelésük a "tökéletesről". Ez miért olyan eltérő?
Pl. a nők többsége úgy gondolja, hogy a tökéletes női test vékony, teljesen csupasz, sehol egy szőrszál, babapunci, darázsderék, stb..
Ezzel szemben a pasik többségének a duci lányok jönnek be, sokan szebbnek tartják a salátapuncit, és jobban szeretik, ha van valami szőr a csajon, mert a csupasz kislányos, és azt is szépnek tartják, ha a csajnak semmi dereka nincs (ami női szemmel szörnyen néz ki).
Meg tök sokszor van, hogy a férfiak olyan nőkre mondják hogy gyönyörű, akik női szemmel nem szépek.
Meg egyéb ilyenek.
Néha úgy gondolom, a férfiaknak nincs semmi szépérzékük.
Lehet hogy hülyeség, meg rosszul gondolom (és mint mondtam, nem is igaz mindenkire), csak én ezt vettem észre.
Minden embernek más.
Nők többsége! Féfriak többsége. Ami egyébként nem igaz, de ha az lenne is akkor is csak "nagy része", ergo, maradék teljesen kevert.
Ez valőban érdekes, sokszor vitáztunk az exeimmel, hogy aki neki szep nekem nem az, es fordítva. S ezen ment is a sértődés, h ok biztos nem is jo csajok, mert en a fura lányokra mondom, h szépek.
Íme az en véleményem, a tokeletes női test nem a vékony hanem az átlagos, de aránytalanul nagy mellel. Viszont inkabb babapunci ha nagyon választani kell, de kb az mindegy. Szor zavar, de az se annyira. Derekat nem szoktam nézni. :)
Ami fontos arc, mell/fenék ( kinek mi), testalkat. Ilyen sorrendben.
Mondok az arca példát az exem margareryt tartja szepnek, en Cerseit.
A pasimnak a hörcsögképű csajok tetszenek,úszógumival a a derekukon.
Fogalmam sincs mit keres mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!