Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dumával tényleg lehet csajozni, vagy csak egyszerűen a nőknek annak tetszik a dumája, aki szép, közel lakik, vagy gazdag?
Nekem fontos, hogy ne az ország másik felén lakjon a partnerem, mert nekem fontos a sok találkozás. Egyszerűen hülyeség lenne belemennem egy olyna kapcsolatba, amit tudom, hogy nem bírnék.
Amúgy meg ha ezt leszámítom, volt olyan pasas, aki elsőre nem volt az esetem és nem egy média alkat (alacsony, kopaszodó, köpcös, tömzsi, hasas, foghíjas, nagy orrú), nem is volt gazdag, mégis elkezdtem vonzódni hozzá, amikor megismertem, mert tényleg olyan dumája volt. De ez olyan a saját személyiségéből, csípőből jött duma volt, és nem azért nyomatta, mert csajozni akart volna, tehát nem volt erőltetett.
A dumád csak beszélgetés esetén számít. Míg meg nem szólítod, addig a külsőségek. Többnyire mire oda mész, már tudják, hogy elküldenek, elszórakoznak kicsit vagy akár járnak veled.
30/f
A nőknek annak tetszik a dumája, aki jóképű és gazdag, Kérdező.
A kövér pasas BMW-ben aranyos mackó. A kövér pasas BMW nélkül ronda hájpacni.
Régen amikor voltak még normális chat oldalak 2002-2008 között akkor tudtam csajozni dumával a nők kisebb részénél, akik nem azzal kezdték, hogy küldj fotót.
(és voltak közöttük egész jó nők is, nem csak molettek)
De sajnos az ilyen oldalak elkoptak, mondjuk nekem már családom van, de egy haver is mondta aki admin volt több ilyen oldalon, hogy már nem akar senki beszélgetni csak dugni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!