Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tetszik egy gazdag lány, de utálom a gazdagokat
15 éves és előfizis telója van, iPhone, hatalmas kertes házuk van. Nagyon szép lány és tetszünk egymásnak, csak 1 bibi van. Utálom a gazdagokat, a hülye társaságaikat, a puccos bulijaikat és stb. Meg én csóró vagyok és ez így nem jól jönne ki. Még is mit tegyek? Koptassam le? Úgy érzem, hogy szeretem :(
17/F
Kérdező bocs,hogy ezt írom de egy gyökér vagy.Miért utálod a gazdagokat?
Mit ártottak neked?Tipikus magyar hozzáállás,dögöljen a szomszéd tehene is :O :(.
Hihetetlenek vagytok.Ezért se leszel sose gazdag,ha így állsz hozzájuk.
Először inkább fejleszd a személyiségedet nagyon rád férne,a saját érdekeben.
Aztán ha normálisan gondolkodsz közeledj a lány felé,vagy engedd el.
24Ffi
Ne foglalkozz az eddigi válaszokkal,én értem miről nbeszélsz én is utáltam a gazdagokat ennyi idősen.Ez természetes attól aki nem az,de még a közelébe sincs:)
Viszont én is összejöttem egy gazdag lánnyal,és bár tartottam tőle,hogy kínos lesz,hogy szegény vagyok épp az ellenkezője történt.Szeretett a családja,szeretett ő is,nem tettek megjegyzést a családomra,a pénzre,sőt,még nyaralni is vittek magukkal többször is.Igazi nagy szerelem volt,és bőven megérte összejönni vele.
Mindenképp jöjj össze vele,drukkolok!!!:)
nyugi, ez tipikus irigy magyar proli hozzáállás csak, jelentsd fel őket a nav-nál,már csak az hiányozna az összképből
amúgy kertes ház+előfizetéses iphone=gazdagságLOL
max jómódúság, nem láttál még te se gazdag embert szerintem(nem is fogsz ilyen irigy élettel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!