Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van köztetek olyan akinek bejönnek a molettebb srácok?
Figyelt kérdés
Akinek nem attól is várom az értelmes válaszokat!
Írjátok le a korotokat is!
2018. jún. 7. 14:31
1/7 anonim válasza:
nem számit hogy néz ki a barátom ha szeretem
2/7 anonim válasza:
Őszinte vagy álszent választ szeretnél?
Álszent: Nem a külső számít, hanem a belső, ezért igen. Csak legyen ápolt.
Öszinte: Nem.
3/7 anonim válasza:
Nekem bejönnek a kicsit mackósabb pasik (Amíg nem kórosan elhízott)
21 vagyok
4/7 anonim válasza:
Egy bizonyos fokig. Tehát tudjak hozzá vonzódni, ne sajnáljam a túlsúlya miatt. Tehát ne a sajnálat jusson eszembe akkor, amikor ránézek. Tehát azért valamennyire nézzen ki jól. Hát ilyen folyós hájika az talán sok lenne. De ha csak valamennyire előre/ oldalragömbölyödik a hasa, de tényleg mértékkel ,a z még nem vészes.
5/7 anonim válasza:
Nekem is a mackósabb pasik tetszenek, hiszen én is egy maci lány vagyok :D
20/N
6/7 anonim válasza:
Ha valaki mackósabb, az okés:) 17/L
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. jún. 9. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!