Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan köztetek aki szeret hobbiból sütni, főzni és esetleg sokat is olvas? (lesznek még kérdések)
Figyelt kérdés
Plusz olyan, aki szeret moziba járni, de nem ilyen igénytelen popcorncsámcsogás féle módon, hogy értitek na.
Hanem mondjuk meglehet vele nézni olyan filmeket is, mint a Kutyák szigete.
Plusz szeret színházba is járni, szereti a természetet is és nem az a fajta lány aki luxusékszerekről álmodozik, meg valamiféle kifordult sztáréletről, hanem el lehet vele bújni egy elhagyatott tengerparton egy kis parti házban, valahol mondjuk itt:
Lassan szinte mindenki egy ilyen robot életet él, és egy rakás lánnyal ismerkedtem az elmúlt időszakban is, de úgy néz ki még mindig keresnem kell, mert én nem vonzódom ahhoz a nagy semmihez, amit egyesek életnek neveznek, azért valami mélysége is kell legyen a dolgoknak, legfőképp egy párkapcsolatnak szerintem.
2018. máj. 19. 10:18
1/14 Magyari Tibor válasza:
Ez most valamiféle társkeresés?
2/14 A kérdező kommentje:
Nem hinném XD
2018. máj. 19. 10:51
3/14 anonim válasza:
Hat azon a horrorisztikus helyen senkivel nem bujnek el!.😄
4/14 A kérdező kommentje:
Tényleg van egy kis Biohazard beütése, na de akkor is XD
2018. máj. 19. 11:20
5/14 anonim válasza:
Van semmi vágyam ilyen hülye p*csa félének lenni :)
6/14 anonim válasza:
Szerintem tök jó kis hely, megvan a maga hangulata😄 sok ilyen lány van aki ezeket szereti. Mondjuk fogalmam sincs, hogy ez milyen film amit irtál, de biztos sokan szeretik. De tizenévesen ne mindenkiben a házitündért keresd, néha bulizni is jó eljárni.
7/14 anonim válasza:
Amugy Szentendren is van ilyen sotet, mocsaras erdo feleseg,ott bujkaltam mar egyedul 😄
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, örülök, hogy vannak még hozzám hasonlóak lányokban is XD
2018. máj. 19. 13:11
9/14 anonim válasza:
Őszintén szólva én pont ilyen vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!