Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az a férfi aki bírja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az a férfi aki bírja az italt?

Figyelt kérdés
Nemrég elmentem munkatársakkal sörözni. Én nem iszom csak alkoholmenteset. Miután már volt bennük elkezdtek cseszegetni hogy én miért nem iszok alkoholt. Mondtam mert nem szeretem. Az egyik elég agresszív kezdet lenni velem. Aztán elkezdtek dobolni és kántálni, el is zavarták minket. Ők még hívtak volna máshova, de nem mentem velük. Egyébként mondták hogy aki nem iszik az nem férfi. Nem tudom hogy mi a férfias abban ha valaki összehugyozva, összeszarva fetreng a mocsokban. Én elvből nem bírom őket,ha az utcán meglátok egy szeszkós arcot, egyből ökölbe szorul a kezem, pedig nyugodt ember vagyok. Voltatok hasonló helyzetbe,?
2018. jún. 30. 16:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
A férjem mindig ilyen helyzetben van, egy kortyot nem iszik, nem is ivott soha. Szerinte az önuralom a férfias és az elvek. Ezen pedig nem változtat, akkor sem, ha mások belekötnek. Nem tinédzser már, hogy mindenáron meg akarjon felelni a "haverok" elvárásainak. Felnőtt ember tudja, hogyan akarja élni az életét, és azt tesz, amit helyesnek ítél. Szerintem nem az iváson kellene elgondolkodnod, hanem azon, hogy kikkel barátkozol. Eredményesebb lenne, mint ez az okfejtés, hogy ők mit élveznek ebben. N34
2018. jún. 30. 16:14
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekik az a férfias, nekem az, ha valaki nem iszik. Én sem iszom, nem szeretem a kicsit becsiccsentett embereket sem.
2018. jún. 30. 16:16
 3/12 AchromaticSmarties ***** válasza:
82%
Semmi férfias nincs abban, hogy valaki lekábítja magát alkohollal vagy bármilyen egyéb droggal egy szobanövény állapotára.
2018. jún. 30. 16:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Voltam, mivel én sem szeretem sem az alkohol ízét, sem a hatását. Velem erőszakoskodhat bárki, úgysem ér el semmit. Max nem állok vele szóba többet, mivel nincs szükségem idiótákra. Az én szememben az a férfi, aki mer nemet mondani az ilyen s..ggfej birkáknak.
2018. jún. 30. 16:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ferfias nincs a pialasban. A reszeg ember egyenesen taszito.
2018. jún. 30. 16:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Számomra is inkább az a férfias és vonzó, akinek elvei vannak, szeret józanul élni, és ebban kitart, nem húzható bele akarmibe, még egy pohár alkohol erejéig sem, ennek ellenére tudja jól érezni magát.
2018. jún. 30. 16:22
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem ihatok alkoholt.

Emiatt eddig 1x szóltak be, de nem tudták, hogy mi a helyzet.

Nem érzem magam kevésbé férfinak, sőt, inkább tetszik a dolog.

27/F

2018. jún. 30. 16:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem attól lesz valaki férfi, hogy vedeli a piát. Nem erről szól az egész. De mivel ők nem tudnak más értéket felmutatni, ezért azt hiszik, hogy a piálás férfias.

Szerintem meg az az igazán férfi, aki meri vállalni az érzéseit és mer a párja előtt sírni, ha olyan helyzet adódik.

Párom se iszik alkoholt, és én se. Az alkohol pedig csak öli az agysejteket. A részeg ember pedig undorító látvány, szerintem.

2018. jún. 30. 17:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Mindkét nemnél röhejes az,aki alkoholmentes sört iszik,idiótáknak lett kitalálva.

Ha nem akarok alkoholt inni,iszok valami finom üditőt.

Nincs gond azzal,ha valaki nem iszik alkoholt,de hogy alkoholmentes sör...

Na persze aki soha nem iszik,annak mindenki alkoholista aki időnként megiszik valamit.

2018. jún. 30. 17:19
 10/12 A kérdező kommentje:
9_es.Alkoholmentes italtól még senkit nem láttam állati módon viselkedni. Inkább legyek idióta mint egy utolsó züllött.
2018. jún. 30. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!