Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg az a férfi aki bírja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az a férfi aki bírja az italt?

Figyelt kérdés
Nemrég elmentem munkatársakkal sörözni. Én nem iszom csak alkoholmenteset. Miután már volt bennük elkezdtek cseszegetni hogy én miért nem iszok alkoholt. Mondtam mert nem szeretem. Az egyik elég agresszív kezdet lenni velem. Aztán elkezdtek dobolni és kántálni, el is zavarták minket. Ők még hívtak volna máshova, de nem mentem velük. Egyébként mondták hogy aki nem iszik az nem férfi. Nem tudom hogy mi a férfias abban ha valaki összehugyozva, összeszarva fetreng a mocsokban. Én elvből nem bírom őket,ha az utcán meglátok egy szeszkós arcot, egyből ökölbe szorul a kezem, pedig nyugodt ember vagyok. Voltatok hasonló helyzetbe,?
2018. jún. 30. 16:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sosem szerettem a piát

Apám alkesz volt ezért gyerekkoromban megutáltam a piát. Akárhányszor kináltak sosem tudták rám tukmálni. 27F

2018. jún. 30. 18:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Hány ilyen szólás mondás van. 100 kg alatt nincs férfi... aki a focit nem szereti nem férfi... aki nem iszik nem férfi...

Ezt mind olyanok találják ki akikre illik ez a kifejezés. Ha valaki egy alkoholista akkor az szerinte férfias, ha valaki egy lelátóról k@rvanyázza a bírót akkor szerinte meg az a férfias, ha valaki egy dagadt disznó akkor szerinte meg az férfias...

Le kell szarni mindet.

2018. jún. 30. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!