Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női inceleket incelnek tekintitek?

Figyelt kérdés

Itteni megfigyelés szerint az incel csak férfi lehet, pedig elvileg és gyakorlatilag is léteznek női incelek is, csak kisebb az arányuk.

Miért beszélnek úgy róluk mintha az incel kizárólag szerencsétlen fiúkat takarna?

A legviccesebb volt mikor egy kérdésben egy női incel kezdte el ekézni az inceleket, és nem jött le neki hogy önmagát is támadja

Szóval akkor tisztázzuk végre ezt!

2021. máj. 29. 07:23
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
46%

Önkritikás visszatértél?

Amúgy az incel szó az "involuntary celibates" tehát önkéntelen cölibátus rövidítése. Magyarul nem jutnak szexhez, pedig akarnának. Az a helyzet, hogy a csúnya nők bármikor találnak csúnya szexpartnert maguknak, ha akarnak, tehát ha ők nem szexelnek, az a saját döntésük, ezért nem lehetnek incelek.

2021. máj. 29. 07:43
 2/66 anonim ***** válasza:
84%

Nincsenek incelek egyik nemnél sem. Az itt picsogó incel fiúkák is találnának dagadt, csúnya donna tonnát, de náluk ugye nem próbálkoznak, ezért sírnak, hogy nem kellenek senkinek. De ha mi nők mondjuk, hogy nem találunk pasit, mindig az jön hogy válogatósak vagyunk. Ők is azok, csak sosem ismernék be.

Nem kell lejjebb adni az igényeket, de nem kell itt sírni, hogy incelek vagytok, mert nem vagytok azok, csak nem találtok hozzátok illő, nektek tetsző nőt. Mi nők is vagyunk ezzel így fordítva. Csak mi egyedülállónak hívjuk magunkat, mert van önbecsülésünk.

2021. máj. 29. 07:57
 3/66 A kérdező kommentje:

Ellentmondotok egymásnak csajok!

Most találjátok ki végre mi is van, és írjátok le hogyan is látjátok!

Vannak nők és férfiak is akiket a másik nem bottal sem piszkálna meg

Most akkor ha a szerencsétlen az éppen férfi akkor egy nyanvadt incel, ha pedig nő akkor egy önérzetes kis teremtmény?

Hogyan is van ez?

2021. máj. 29. 08:12
 4/66 anonim ***** válasza:
91%
Tudsz szöveget értelmezni? Te hívod magad incelnek, nem mi. Ha lenne önbecsülésed, egyedülálló férfi lennél, én mindig ezt javaslom az itt síróknak, de megkapom tőlük, hogy nem tudom már jódolgomban, hogy mit csináljak, ők incelek és kész.
2021. máj. 29. 08:16
 5/66 anonim ***** válasza:
29%
Női incelek nem léteznek. Minden nő kell valakinek. Amelyik nő nem talál párt, annak az igényei vannak nagyon elszállva, és csak olyan férfiakkal állna szóba, akik találnak nála sokkal jobbat.
2021. máj. 29. 08:20
 6/66 anonim ***** válasza:
92%

#1: Egy csúnya férfi meg bármikor tud fizetni egy szép prostinak, aki azt is eljátssza, hogy élvezte a szexet. Most akkor kinek rosszabb?

En is voltam "incel nő", vagyis kis csúnya, duci, pattanásos kamaszlány, sztk szemüveggel. Érdekes módon pont a szintén duci, vagy gebe, pattanásos, szemüveges fiú iskolatársaim szálltak rám, ők kezdtek el csúfolni és ők köptek a tolltartómba. Aztán eltelt pár év, lefogytam, kitisztult a bőröm, megtaláltam a stílusom. Érdekes módon ugyanezek a fiúk jöttek oda, és tepertek ezerrel, hátha letolom a bugyim. Persze mindig előjött a téma, hogy a nők nem értékelik a kedves srácokat, mint mondjuk ő. Mikor meg mertem említeni, hogy miket tett velem, ő konkrétan, mikor suliba jártunk, akkor szerinted bocsánatot kért legalább? Nem, természetesen az én qurva anyámat, amiért merek rá emlékezni. Utána persze egyből az is eszébe jutott, hogy én voltam a kis csúnya dagi, aki most már öreg is, és szülés után majd 95 kiló leszek úgy is. Nem hogy örültem volna, hogy kegyesen szóbaáll velem.

Ez a két pasas természetesen azóta is szingli, és elég esélyes, hogy szűz is. Gondolom azért maradtak meg a pattanásaik.

2021. máj. 29. 08:22
 7/66 anonim ***** válasza:
85%
Ahogyan férfi incelek sem,csak nem próbálkoznak ronda, dagadt nőknél. Pedig akkor kiderülhetnek hogy ők is kellenek valakinek. Kettős mérce azért van rendesen....
2021. máj. 29. 08:23
 8/66 A kérdező kommentje:

6#

Kétlem hogy azok a srácok incelek lennének. Hogy miért?

Mert az incelek sosem csajoznak ilyen magabiztosan, és aki így tolja, tapasztalat szerint előbb-utöbb összejön neki valaki, sőt, azért tolja így mert tudja hogy vakakinél működni fog a dolog.

"Ahogyan férfi incelek sem,csak nem próbálkoznak ronda, dagadt nőknél. Pedig akkor kiderülhetnek hogy ők is kellenek valakinek."

Köszönöm szépen! Szóval látszik hogy annyira nem eltérő a helyzet, mert akik egyedül ragadtak, azok is kellenének valakinek, mindkét nemből, viszont az illető megválogatja hogy neki ki jó és ki nem az.

És erre az a női válasz hogy ha nő marad így egyedül akkor az egy önérzetes szegény kislány, ha férfi akkor az csak egy sz@rrakás incel, rohadjanak meg!

Legalábbis gyakorin így látszik

Mondjuk a női sírós kérdéseknél én is szeretek együtt érezni a csajokkal, mert szorult belém empátia. De amikor palik szenvednek (akkor is ugyanúgy együttérzek) akkor a többség elítéli a férfit, és a hiányosságait kezdik el csak firtatni az illetőnek, és még akkor rendesek is ha csak azt.

Ekkor a hozzászólók úgy állítják be mintha kemény munkával eredményt lehetne elérni, miközben kristálytisztán látszik hogy akik könnyen találnak párt, legtöbbször 0 energiát fektetnek a pártalálásba, míg aki csak küzd, az semmire nem jut.

2021. máj. 29. 12:51
 9/66 anonim ***** válasza:
80%

"Ekkor a hozzászólók úgy állítják be mintha kemény munkával eredményt lehetne elérni, miközben kristálytisztán látszik hogy akik könnyen találnak párt, legtöbbször 0 energiát fektetnek a pártalálásba, míg aki csak küzd, az semmire nem jut."

Ez maximum a fejedben van így. A szerintetek "Chadek" kb heti 4-5-ször járnak edzeni. Ez pl szerinted 0 energiabefektetés????? És ez csak a jégyhegy csúcsa.

2021. máj. 29. 12:54
 10/66 A kérdező kommentje:

"A szerintetek "Chadek" kb heti 4-5-ször járnak edzeni. Ez pl szerinted 0 energiabefektetés????? És ez csak a jégyhegy csúcsa."

Én ugyan nem vagyok egy eredeti incel és így a chad szót sem használom soha viszont ez egy mocskos kamu. Van aki jár edzeni és van aki nem közölük, pontosan ismerem őket, abszolút nem ez a lényeg. Olyannyira nem hogy a rendszeres edzés semmire sem ad garanciát, nem lesz tőle vonzó az aki korábban nem volt az. Ez úgy ahogy van hazugság!

2021. máj. 29. 13:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!