Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, titeket idegesít, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket idegesít, ha egy nő nem adja könnyen magát, vagy inkább kihívásnak tekintitek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem játszadozásból csinálom ezt, hanem azért, mert nekem kell egy kis idő, hogy érezzek valamit a másik iránt, és hogy kialakuljon bennem a bizalom iránta.

Sajnos sokan ezt visszautasításnak veszik, és nem próbálkoznak többet. Én viszont úgy gondolom, hogy nem a nőnek a dolga, hogy felszedje a pasit...

20/L

2016. febr. 18. 18:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy nagyságrendileg azért mennyi ez az idő. Nem mind1, hogy pár hét vagy pár hónap.

Általánosságban azt mondom, hogy nem igazán vagyok hajlandó küzdeni az ilyen nőkért.

2016. febr. 18. 18:12
 2/21 anonim ***** válasza:
Sok férfi számára a nő csak préda- legalábbis tudat alatt-, aztán ha megkapják eltűnik az izgalom és nem értik miért, új prédát keresnek és kész, de ha könnyen adod magad az se jobb, akkor eleve nem vagy neki izgalmas, ha olyan típusú a férfi, ha nem, szerencsés vagy
2016. febr. 18. 18:15
 3/21 anonim ***** válasza:

Személy szerint én szeretek küzdeni egy nőért, ha látom, hogy van értelme. Ettől függetlenül nem ítélem azokat sem, akik hamarabb (vagy egyből) zöld jelzést adnak, ez embere válogatja.

Szóval, engem nem idegesít, elég kitartó típus vagyok. :)

28/F

2016. febr. 18. 18:16
 4/21 anonim ***** válasza:
én szeretek hosszabb ideig ismerkedni. ami idegesíteni szokott az az, ha az illető nagyon nehezen nyílik meg és nagyon bizalmatlan. meg ha azt feltételezi, hogy nem komolyak a szándékaim.
2016. febr. 18. 18:17
 5/21 anonim ***** válasza:
23%

Ha jól megvagyunk, élvezzük egymás társaságát és érzelmek is vannak a dologban akkor pontosan mire várjak?

Nem kell egyből az ágyba bújni, de ha az első csóktól számítva 1 hónap után sem engedné, hogy pl. a bugyijába nyúljak akkor hagynám.

2016. febr. 18. 18:18
 6/21 anonim ***** válasza:
40%

Attól függ....

ha ezt következetesen csinálod és nem látom rajtad hogy színészkedsz vagy manipulálsz akkor egy ideig elviselném.

De ha felmerül bennem a gyanú, hogy csak tesztelsz, szórakozol velem akkor úgy otthagynálak az utca közepén mint egy követ, és még ez a jobbik eset!!!

38F

2016. febr. 18. 18:21
 7/21 anonim ***** válasza:

'Valószínűleg nem kis kihívást jelentesz a férfinak - ám talán épp ez csábítja a leginkább benned. Tartás van benned, ami némi keménységgel is párosul, és ez nehezen megszerezhetővé tesz. De vonzó a magabiztosságod is és az, hogy bizonyos kérdésekben hajthatatlan vagy.'

a horoszkóp nem mindig hülyeség, ez vagyok én, mintha csak rólam példázták volna :D

2016. febr. 18. 18:21
 8/21 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem adja könnyen magát, még adhat egyértelmű jeleket, hogy az ajtót készül nekem kinyitni, de ne azzal együtt rontsak a házba. :) Éreztesse velem, hogy nyitott rám, de időre van szüksége!
2016. febr. 18. 18:22
 9/21 anonim ***** válasza:

Azzal még kiegészíteném, hogy nem arról van szó, hogy nem vagyok hajlandó udvarolni egy nőnek, nagyon is szeretek udvarolni, de én úgy hiszem hogy annak nem helyes, ha a szex végcélja, nem kellene ott abbahagyni.

Egyszerűen nem csípem a szexuálisan távolságtartó, magukat kérető nőket, nem nem nekem valóak.

#1 voltam.

2016. febr. 18. 18:23
 10/21 anonim ***** válasza:

Rosszul kommunikálod feléjük a tartózkodásod. Persze, nem a nő dolga felszedni a pasit, de a jégkirálynőket senki se szereti.

Azért mert neked kell némi idő, még lehetsz nyitott, tudtukra tudod adni, hogy van értelme próbálkozni.

Egyébként ez a "kis idő" mit jelent és miben nyilvánul meg?

2016. febr. 18. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!