Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket idegesít, ha egy nő nem adja könnyen magát, vagy inkább kihívásnak tekintitek?
Egyáltalán nem játszadozásból csinálom ezt, hanem azért, mert nekem kell egy kis idő, hogy érezzek valamit a másik iránt, és hogy kialakuljon bennem a bizalom iránta.
Sajnos sokan ezt visszautasításnak veszik, és nem próbálkoznak többet. Én viszont úgy gondolom, hogy nem a nőnek a dolga, hogy felszedje a pasit...
20/L
"Sajnos sokan ezt visszautasításnak veszik, és nem próbálkoznak többet. Én viszont úgy gondolom, hogy nem a nőnek a dolga, hogy felszedje a pasit... "
A pasi megpróbálja, a nő elutasítja, de azért küzdjön tovább? fuck logic, remélem egyedül maradsz.
"Én viszont úgy gondolom, hogy nem a nőnek a dolga, hogy felszedje a pasit... "
egyenlőség van, csak szólok =)
Láttam már olyan kapcsolatokat, hogy a nő kezdeményezett és nyomult, és mindnél az volt, hogy a srác igazából csak kihasználta a helyzetet, de nem volt a lányért...
Miért lenne kéretés az, ha nem fekszem le valakivel azonnal? Én nem akarok olyan pasit, akinek csak azért vagyok érdekes, mert jó velem az ágyban, de egyébként meg le se sz*r.
Nem hónapokat várnék senkit természetesen, ilyet nem mondtam.
Nem hinném, hogy az volt a gond, hogy ők kezdeményeztek.
Senki se írt szvsz olyat, hogy csak addig lenne egy nő értékes amíg jó az ágyban és egyébként nem is érdekes. Viszont ha tetszik, ha nem, a szex egy szerves része a kapcsolatnak és ha az nem működik, akkor a kapcsolat is könnyen rámehet. Tehát a jó szex szükséges de nem elégséges feltétel a jó kapcsolathoz, tehát lélekben és életstílusban is egyezni kell, leghalványabb szó sincs arról h egyébként pl én lesz arnám a másikat a szexen kívül, pedig én határozottan leírtam, hogy nem küzdenék egy szexuálisan távolságtartó nőért.
nem is azonnal, de 2-3 hétnél többet nem várok.
De ha nem érzem a kölcsönös szimpátiát, a kölcsönös érdeklődést, vonzalmat, törődést, oda-vissza csak az én részemről akkor hagyom a francba,
"Miért lenne kéretés az, ha nem fekszem le valakivel azonnal? Én nem akarok olyan pasit, akinek csak azért vagyok érdekes, mert jó velem az ágyban, de egyébként meg le se sz*r.
Nem hónapokat várnék senkit természetesen, ilyet nem mondtam."
Mi meg nem akarunk egy olyan nőért küzdeni aki csak a pénzért van velünk. stimt?
Aki irta itt, hogy max. csak 2-3 hetig varna... mar nem azert, de hogy lehet ennyi ido alatt megismerni valakit barmennyire is? Talan max. ha egesz ido alatt egyutt vagytok, de nekem meg ugy is keves lenne.
Es nem arrol van szo, hogy a szex nem szamit, de nalam eloszor a bizalom es az erzelmek kellenek, illetve hogy megismerjem a masikat. Valaki elfogadja, valaki nem, de hogy csak azert nem probalkozni tobbet egy nonel, mert nem tudsz a bugyijaba jutni 1-2 het alatt, azt nem tudom hova tenni.
Az megint mas, ha mondjuk ismerjuk egymast mar egy ideje munkahelyrol vagy kozos tarsasagbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!