Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfiak! Mikor nem tekintitek könnyűvérűnek a nőt/hölgyet, ha mennyi idő után fekszik le veletek?
Ahogy az itteni ők szerint meg ha nem volt még nőd lúzer vagy, ha volt akkor meg megbízhatatlan meg csapodár. Az sem jobb.
Nem tekintem könnyűvérűnek. Úgy vagyok vele, hogy nagyon kíván és ezért nem is kell húzni az időt.
28/
Cicám, nem ettől leszel könnyűvérű...
28/F
Ez korfüggő,más egy 18 éves csaj,és más egy 30-as felnőtt nő.
Én azt mondom,egy éppen felnőtt korú csaj ne ribanxkodjon,azt ráér később is.
30 környékén meg,érett felnőtt emberekről beszélünk,icsit más.
Amúgy az mit mond már el egy pasiról mondjuk, aki bepróbálkozik egy nőnél az első randin, a nő vonzódik hozzá, lefekszenek, majd szex után az ember azt gondolja hogy h de nagy ribi...
Uraim, ha szerintetek az érintésetektől egy nő mocskosnak minősül, akkor talán a saját kezeiteket sikáljátok le előbb.
17, 18, 20 és 21 évesen is nagyjából a 3. randin, egy hetes ismerettség (kivéve 18 évesen, akkor már korábbról ismertem felületesen a srácot, mint egy barátnőm bátyját, de az a felismerem és köszönök neki kategória volt) után feküdtem le az eddigi összes barátommal. Sosem tekintettek könnyűvérűnek. A legutóbbi férfi olyannyira nem tekint könnyűvérűnek, hogy jövőre összeházasodunk.
Szerintem nem ezen múlik. Aki ez alapján ítél meg, az jobb is, hogy nem ismer meg alaposabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!