Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Férfiak! Mikor nem tekintitek könnyűvérűnek a nőt/hölgyet, ha mennyi idő után fekszik le veletek?
Én nem értem azokat akik igen. Ilyen szinten nem tudnak uralkodni magukon? Ennyire primitívek? Egyedül impotencia kapujában áló vénemberek és menopausa határon lévő néniktől elfogadható, ha még ki akarják hazsnálni az időt. Esetleg még tizenévesektől és a cigóktól, de másoktól nem nagyon. Mások iránt hogyan táplálj bármi érzést, ha nem is ismered igazán akivel vagy? Az olyasmi nem más, mint az ember saját szexuális kielégítése... Ha mindkét félnek ennyi a célja akkor oké... Bár eléggé kozmopolita viselkedés.
De azért az előbb jól leoltottál pár ember a #8 alatt. Akkor hol maradt a "maradjunk távol mások hálószobájától" duma? :D
Könnyűvérűnek én azt mondanám aki fűvel fával...
Attól hogy az első alkalommal megtörténne a dolog mert szimpatikusak vagyunk egymásnak, én még nem könyvelném el könnyűvérűnek.
Miért ne feküdhetne le 2 ember egymással,ha kívánják egymást?
A vasárnapi ebéd előtt sem ülsz egy órát,mégsem vagy mohó.
Az ilyen lány inkább csak heves vérmérsékletű.
Nem az idő,hanem a párváltások közti idő miatt lenne az.
Van 26 éves csajhaverom,aki 15 éves volt mikor összefeküdt a férjével,1 hét ismeretség után,azóta 2 kicsi gyerekkel boldogok. A srác 17 volt
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!