Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, titeket idegesít, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket idegesít, ha egy nő nem adja könnyen magát, vagy inkább kihívásnak tekintitek?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem játszadozásból csinálom ezt, hanem azért, mert nekem kell egy kis idő, hogy érezzek valamit a másik iránt, és hogy kialakuljon bennem a bizalom iránta.

Sajnos sokan ezt visszautasításnak veszik, és nem próbálkoznak többet. Én viszont úgy gondolom, hogy nem a nőnek a dolga, hogy felszedje a pasit...

20/L

2016. febr. 18. 18:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
9%
Minek kell húzni a másik agyát? Soha nem értettem ezt a nőkben. Ha tapadsz egy nőre, bizonyítasz, hogy ragaszkodó típus vagy, akkor elkönyvel egy értetlen piócának. Ha lekopsz róla, akkor meg szerinte túlságosan hamar feladtad és önmagát nyugtatgatja, hogy csak a szexért akartad őt. Mindegy, hogy mit csinálsz, úgyis úgy csavargatják a szálakat, hogy ők kerüljenek ki profittal egy afférból.
2016. febr. 18. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!