Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női inceleket incelnek tekintitek?

Figyelt kérdés

Itteni megfigyelés szerint az incel csak férfi lehet, pedig elvileg és gyakorlatilag is léteznek női incelek is, csak kisebb az arányuk.

Miért beszélnek úgy róluk mintha az incel kizárólag szerencsétlen fiúkat takarna?

A legviccesebb volt mikor egy kérdésben egy női incel kezdte el ekézni az inceleket, és nem jött le neki hogy önmagát is támadja

Szóval akkor tisztázzuk végre ezt!

2021. máj. 29. 07:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:

Azt képzeli hogy egy incel majd ugyanúgy képes csajozni mint bármilyen tapasztalt magabiztos (pozitív tapasztalatokkal bíró) és normálisan kinéző férfi

Arról az apróságról hogy a változáshoz kellene ez az (sikerélmény, tapasztalat, sárm, vonzó külső, legalább az egyik) arról fogalma sincsen

2021. jún. 15. 20:26
 52/66 anonim ***** válasza:

Eleve, a csajozás szó mutatja, hogy érzelmi nyomorék vagy. Mi az, hogy csajozni? Én arról beszélek, hogy lehetséges találni egy normális párkapcsolatot egy hozzád illő nővel, ha dolgozol magadon és érdemes veled lenni a belsőd miatt.

Nyilván ha csúnyácska vagy, szerencsétlen, akkor valószínűleg ilyen nő illik hozzád. Ja, vagy ő nem kell? Miért nem?

Te nem incel vagy, hanem egy felszínes gyökér, ezen kéne változtatni kérdező. Utána jöhet a barátnő.

2021. jún. 15. 20:34
 53/66 A kérdező kommentje:

"Te nem incel vagy, hanem egy felszínes gyökér, ezen kéne változtatni kérdező. Utána jöhet a barátnő."

Már ne haragudj, de aki mindenféle vonzalom nélküli kapcsolat szükségességét ecseteli, na az az igazi kretén gyökér!

Tudom a normális önérzettel rendelkező emberek csak körberöhögik incelségükben is az ilyen seggarcokat, akiknek csak az számít hogy a párja a másik nemhez tartozó, őt elfogadó igénytelen valaki legyen, és kész is a szerelem. A normális emberek ennél komlplokáltabbak ám.

Szívesen döglök meg egyedül én is inkább minthogy beálljak az önérzet nélküli barmok sorába

2021. jún. 15. 20:51
 54/66 anonim ***** válasza:
Ki beszél mindenféle vonzalom nélküli kapcsolatról? Az a te bajod, ha hozzád illő, szinteden lévő nőkhöz nem tudsz vonzódni, és csak a te felszínességedet mutatja. Illetve akkor nem vagy incel. Hiszen szinteden lévő nők nem kellenek, tehát nem involuntary a cölibátus, hanem nagyon is voluntary. Pont olyan vagy, mint a válogatós nők, semmivel sem jobb.
2021. jún. 15. 21:26
 55/66 anonim ***** válasza:

"Az a te bajod, ha hozzád illő, szinteden lévő nőkhöz nem tudsz vonzódni"

Igen, ez sajnos baj :(

"hanem nagyon is voluntary"

Az a baj, hogy nem tudom befolyasolni, hogy kihez vonzodjak, ahogy pl. a melegek se tudnak hidegek lenni 🤣

"Pont olyan vagy, mint a válogatós nők'

Annyi kulonbseggel, hogy nekik szabad :)

37F incel

2021. jún. 16. 01:45
 56/66 anonim ***** válasza:

Tévedsz, utolsó, ugyanis mindenkinek szabad, neked is! Csak mi hiszti nélkül egyedül maradunk és ha egy nő incelnek nevezné magát, a pasik kikérnék maguknak, hogy ő nem incel, csak válogat. Ti is ugyanúgy válogattok és nem a nők a felszínesek, hogy ők is vonzódni akarnak a pasijukhoz.

És nem tudom észrvetted-e de én nem a fogatlan, kövér, öreg nyanyákat ajánlgatom neked, hanem a szinteden lévő nőket. Vágyhatsz többre, de fogadd el ha nem jön össze és ne a nőket szidd ezért.

2021. jún. 16. 06:55
 57/66 A kérdező kommentje:

"És nem tudom észrevetted-e de én nem a fogatlan, kövér, öreg nyanyákat ajánlgatom neked, hanem a szinteden lévő nőket."

Nem tudom észrevetted-e, de te nem ajánlasz senkit, egyszerűen válogatósnak bélyegzed a sikertelen férfiakat, és azt képzeled hogy evvel most megmondtad a tutit.

Miközben élőben gyakorlatilag alig lehet már találni fiatal egyedülálló heteroszexuális nőt

Természetesen tévedésben vagy, mivel ha pl. megkérdezel nőket és férfiakat is hogy miként válogatnak tinderen, vagy akár a való életben milyen arányban jönnek be nekik nők/férfiak, akkor azt fogod hallani hogy a férfiak a legkevésbé vonzóak kivételével kb. minden jó korban lévő, igényes nőt tetszikelni fognak, míg a nők egy nagyon szűk réteget fognak vonzónak tartani. Én magam is ledöbbentem amikor itt nők arról diskuráltak hogy tinderen milyen gáz a férfi felhozatal, mert kb. csak 1-2 jön be nekik 50-ből, addig a férfiaknak 1-2 max. 5 lányból válogatva is kijön, és igaz ez sikeresekre-sikertelenekre egyaránt. Tehát eleve tévedés válogatósnak beállítani a férfiréteget, mert ez csupán rágalom.

A válogatás persze azért létezik, de ez kimerül az egyéni kis elvárt preferenciákban mint sokaknál a karcsúság, egészséges arc, kedvesség és kedélyesség, olyan alap dolgok amiket egy férfi képtelen egy nőben nélkülözni, mert a vonzalom kialakulásának alapfeltétele, nyilván a nőknél is megvannak ezek az alapfeltételek.

Amíg ezt nem tudod megérteni addig hiába osztod itt az észt, nem lesz sok értelme

2021. jún. 16. 16:44
 58/66 A kérdező kommentje:

"Csak mi hiszti nélkül egyedül maradunk..."

Kihagytam a legjobb részt

Tudod ez a dolog amit itt a gyakorin leművelnek ezek a nôk, az pont ugyanúgy hiszti mint az incelhiszti. Ez a beteges frusztrált dühödtség amivel támadnak mindenkit aki nem ért egyet az ő butaságaikkal pont ugyanolyan hiszti, semmivel sem különbek

2021. jún. 16. 16:49
 59/66 anonim ***** válasza:
Megittad ma már a kakaódat?
2021. jún. 16. 16:57
 60/66 anonim ***** válasza:

A Tinder szexpartner kereső, értelmes ember fent sincs rajta. A férfiak tetszikelnek mindenkit a társkeresőkön, de nehogy azt hidd, hogy azért mert komoly kapcsolatot keresnek, a többsége csak dugni akar, szórakozni, nős, perverz stb.

Amúgy semmiféle beteges, fursztrált düh nincs abban ha a nőket támadó, magukat incelnek nevező itteni elmebetegekből elege van sokaknak. És nemcsak nőknek. Te beszlsz butaságokról? Néz már meg az itteni tevékenységedet, kérdéseidet meg a haverjaid kérdéseit. Vagyis ne nézd meg, ha nem tudod, mi a baj velük, menthetetlen vagy.

2021. jún. 16. 17:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!