Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női inceleket incelnek tekintitek?
Itteni megfigyelés szerint az incel csak férfi lehet, pedig elvileg és gyakorlatilag is léteznek női incelek is, csak kisebb az arányuk.
Miért beszélnek úgy róluk mintha az incel kizárólag szerencsétlen fiúkat takarna?
A legviccesebb volt mikor egy kérdésben egy női incel kezdte el ekézni az inceleket, és nem jött le neki hogy önmagát is támadja
Szóval akkor tisztázzuk végre ezt!
"férfiak kirekesztésére, megsemmisítésére irányul."
Megsemmisítésére??? Önkritikás te egyre frusztráltabb vagy. Azért ez még tőled is durva :/
Ja, aki nem hunyászkodik meg egy szexista nőgyűlölőnek és nem válik lábtörlővé, az szerinte egyből férfigyűlölő femináci. :D De irónia az benne, hogy ő maga egy nagy fertőmocsok. Magába szívja a sok gyűlöletet, mocsokságot, aztán itt köpködi. Kívánom, hogy egyszer ezt felismerje és kezeltesse magát, mert míg most csak magának árt, legközelebb az egész társadalomnak. Volt már példa rá (Eliot Rodger).
Addig is, remélem még virtuálisan sem érintkezik nőkkel.
"férfigyűlölő femináci. :D De irónia az benne, hogy ő maga egy nagy fertőmocsok. Magába szívja a sok gyűlöletet, mocsokságot, aztán itt köpködi. Kívánom, hogy egyszer ezt felismerje és kezeltesse magát, mert míg most csak magának árt, legközelebb az egész társadalomnak."
Köszönjük az őszinte kitárulkozást!
Ennél szebben nem is írhattad volna le magadat
Igen szerintem is kezeltetned kéne magadat, de a saját érdekedben is, mert ez a beteges gyűlölködés kórós. Jobbulást és puszi!
24#
Látom hogy gyenge volt a dumája, pontosan ezért szembesítettem vele hogy milyen hülyeségeket beszél
Felháborodásnak nálam nyoma sincs, engem pedig konkrétan semmivel nem szembesítettek. Az sem egyértelmű kinek célozta a kirohanását, ezen így hogy háborodhatnék fel?
#23 Anranyom, ebben nem volt semmi gyűlölködés. De még csak nem is neked volt célozva az a válazs, szóval nem értem, miért kaptad fel ennyire a vizet.
Ha ennyire mimózalelkű vagy, hogy megsértődsz, ha valaki megmondja rólatok az igazságot, akkor nem neked való az internet. Puszi.😘
Nézd, én női incel vagyok, mert csak a legjobb pasikba tudok beleszeretni. Kb. a fiatal Hugh Grant típus tud bennem bármit is megmozgatni. Még azt se mondanám, hogy nincs az ilyen típusnál esélyem, mert ez sem igaz. A probléma az, hogy egy ilyen pasitól annyira rettegek, hogy ha el is indul felém, menekülőre fogom. Szerelem nélkül viszont nem érdekel se a szex, se a párkapcsolat. Egyetlen egyszer bírtam beleszeretni átlagosabb srácba, vele össze is jöttem, mert tőle nem rettegtem. Amióta vele véget ért, már megint az ilyen extra jó pasikba bírok beleszeretni és megint nem jön össze semmi. Mivel a szextől undorodok olyannal, aki nem vonz, ezért nem szexelek. Mert én csak ahhoz vonzódok, akibe szerelmes is vagyok. Hiába vágyok a szexre, ha egyszer nem érdekel a pasi, akivel lefekszem, kb. annyira tud felizgatni, mint ha egy botot dugdosna belém. Sajnos az se segít, ha jól néz ki és valamiért nem vagyok az illetőbe szerelmes, akkor se élvezem vele. Dobtam már jól kinéző férfit, mert semmit nem mozgatott meg bennem, hiába volt filmsztár külseje, ha egyszer visszataszító volt a személyisége.
Hát így kb. minden 10 évben egyszer találkozok olyannal, aki tetszik...Szóval a szexuális életem szinte nulla, néhány kísérletezést leszámítva.
Köszönöm az őszinte hozzászólást 28#!
Viszont azért incelnek tekinteni nem tudnálak, attól elég messze állsz egy vonzó demiszexuális nőként. De azért legalább rendesen válaszoltàl
"Amúgy meg a definíció alapján nincs nemhez kötve"
A colibatus szotari jelentese notlenseg.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!