Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női inceleket incelnek tekintitek?
Itteni megfigyelés szerint az incel csak férfi lehet, pedig elvileg és gyakorlatilag is léteznek női incelek is, csak kisebb az arányuk.
Miért beszélnek úgy róluk mintha az incel kizárólag szerencsétlen fiúkat takarna?
A legviccesebb volt mikor egy kérdésben egy női incel kezdte el ekézni az inceleket, és nem jött le neki hogy önmagát is támadja
Szóval akkor tisztázzuk végre ezt!
Ugyanis a gondolataid határozzák meg a jelenlegi helyzetedet. Nem azt mondom, hogy azért vagy egyedül, mert így gondolkodsz magadról, bár van, aki kamasz kora óta azon stresszel, hogy "értéktelen vagyok, nem vagyok jó pasi, nem tetszem a lányoknak, nem is érdemes odamenni, úgyse sikerül...." És ezt mantrázza be a tudatalattijába. És igen, van , aki nyitottan kezdi és a kezdeti sikertelenség miatt alakulnak ki benne ezek a gondolatok.
És ha ezt még kiegészíti nőgyűlölő gondolatokkal, irigységgel, megvetéssel, hogy a saját lelkét simogassa egy kicsit, hogy nem vele van a baj, akkor már kész is az incel. Ráadásul vágya tárgyát a lehető legmesszebb löki magától. Olyan ez, mint a szegény mentalitás, csak nőben.
És innen nincs kiút. Az egyedülállóságból van. Dolgozol magadon, pozitív vagy, és észreveszed a lehetőséget, no meg azokat a nőket is, akik lehet, hogy elsőre nem feltűnőek, de vannak bennetek közös értékek. Már ha vannak bennetek értékek, ezt ti tudjátok.
"értéktelen vagyok, nem vagyok jó pasi, nem tetszem a lányoknak, nem is érdemes odamenni, úgyse sikerül"
azért ez nem így indul általában...
nem véletlenül alakulnak ki ezek a gondolatok...
Igen, csak a kamaszkori tapasztalatokból messzemenő következtetést levonni férfiúi mivoltodra megtévesztő. Ha egy sápkóros, pattanásos, idétlen kamasz sikertelen a nőknél (és főleg a szép nőknél mert mindeni értük verseng) az még nem jelenti azt, hogy a férfi, akivé később válik, ne lehetne sikertelen, ha tisztán tudja tartani a gondolatait önmagával kapcsolatban.
Néha nagyon jó pasik keseregnek azon, hogy nincs nőjük, ami a külsejüket illeti, én két kezemet összetenném érte. Csakhogy aztán megszólalnak és.....hagyjuk is.
Változásról szó sincsen!
Azt mondod nem kell magamat incelnek tekinteni, akármennyire annak tűnök, és jelenleg csak ennyi számít
Az életem attól még nem fog változni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!