Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női inceleket incelnek tekintitek?

Figyelt kérdés

Itteni megfigyelés szerint az incel csak férfi lehet, pedig elvileg és gyakorlatilag is léteznek női incelek is, csak kisebb az arányuk.

Miért beszélnek úgy róluk mintha az incel kizárólag szerencsétlen fiúkat takarna?

A legviccesebb volt mikor egy kérdésben egy női incel kezdte el ekézni az inceleket, és nem jött le neki hogy önmagát is támadja

Szóval akkor tisztázzuk végre ezt!

2021. máj. 29. 07:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:

"A colibatus szotari jelentese notlenseg."

Tévedsz, házasulatlan a definíció, a papi cölibátusnál lehet mondani hogy papi nőtlenség.

Nők is ugyanúgy élhetnek cölibátusban mint férfiak (apácák) Természetesen az önkéntelen cölibátus jóval ritkább nőknél, de úgy látom és gondolom létező jelenség ez is.

Talán valami felmérés kéne arról, hogy vannak-e nem túl elenyésző arányban örökszűz nők is?

A gyakorin találni ilyeneket is, de a való életben alig

2021. jún. 13. 12:56
 32/66 anonim ***** válasza:
31: De igazából teljesen mindegy is, hogy vannak e, vagy sem. Ha összehoz a sors egy nővel akkor mindegy lesz, mert mindkettőnk "cölibátusa" megtörik, ha pedig olyannal, akinek voltak hapsijai, az is teljesen természetes 30 év körüli korban. Szóval mit számít?
2021. jún. 13. 13:01
 33/66 A kérdező kommentje:

32#

Számít abból a szempontból hogy az itt incelező nők egy része maga is incel, csak talàn nem is tudják hogy maguk között is vannak ilyenek, miközben vadul fröcsögnek rájuk

2021. jún. 14. 14:10
 34/66 anonim ***** válasza:
Értsd már meg, hogy csak az incel aki azt mondja magára! Normális ember egyedülálló. Az a férfi, akinek normális az önértékelése, az egyedülállóként definiálja magát, főleg ha már nem szűz. És nem incelként.
2021. jún. 14. 17:27
 35/66 anonim ***** válasza:
Osztom a 34-est.
2021. jún. 14. 17:32
 36/66 A kérdező kommentje:

Még én is osztom a 34#-est

Akkor már csak az a kérdés hogy a nők miért definiálnak itt alapból férfiakat incelnek, ha csak nem értenek velük egyet?

Illetve az is felmerül hogy miben tér el az az ember aki egyedülállóként és az aki incelként tekint magára? Mivel lesz úgy más ember szerinted?

2021. jún. 14. 18:51
 37/66 anonim ***** válasza:
34: Szóval ha 35 évesen soha semmilyen romantikus vagy intim kapcsolatom nem volt, akkor csak simán egyedülálló vagyok?
2021. jún. 14. 19:05
 38/66 anonim ***** válasza:

37 Miért, milyen jelzőt akarsz még magadra aggatni?

34 Én senkit nem definiálok incelnek. Ti azonosultok ezzel a stigmával. Van, aki még úgy is írja alá mindig hogy pl 35 F incel. Volt, akivel beszélgettem és próbáltam meggyőzni hogy számára is jobb, ha egyedülállónak tartja magát, de nagyon megsértődött, mintha bántani akartam volna, megfosztani valamitől. Na, hát ezek tényleg incelek. És azért nyomorultak, mert a saját nyomorukban tobzódnak. Nem azért mert a nők vagy a társadalom csinál velük valamit.

Ők maguk definiálják így önmagukat. Hát akkor én ezt elfogadom, de ez az én véleményemet nem változtatja meg: aki egyedülállóként definiálja magát, az az, aki incelként, az az.

Nem is a normális,egyedülálló férfiak vannak itt incelnek nevezve, mert egyértelműen bebizonyosodott, hogy az incelség egy téves világnézet, rögeszme, néhánynál elmebaj. Aki valóban az, annak nem az egyedülállóság a baja.

2021. jún. 14. 19:32
 39/66 anonim ***** válasza:

38: Én eddig azt hittem az az incel, aki teljesen sikertelen a párkeresésben, 30 felett szűz, stb. Semmi gyűlölködés vagy "eszme" nincs mögötte.

Simán egyedülálló is lehet, de az egyedülálló általában rövidebb időperiódus, pl "4 éve egyedülálló vagyok". Olyan furán hangzik a "33 éve egyedülálló vagyok" mondat. Bár az "incel vagyok" valóban még ennél is furábban hangzik, főleg magyarul.

2021. jún. 14. 19:56
 40/66 A kérdező kommentje:

Na akkor ezt tisztáztuk, nincsenek is incelek.

Én is egy 28 éve egyedülálló, tökre átlagos srác vagyok, akinek ez a pillanatnyi állapota

Simán

2021. jún. 14. 21:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!