Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként szégyellem a havi keresetemet, így nem nagyon merek ismerkedni, van olyan, aki elfogadná, hogy nagyon keveset keresek?
Én elfogadnám, ha megtudnám. De miért kellene az anyagi helyzeteddel kezdened?
Ha meg komolyabbra fordul a dolog, akkor az fontos, hogy felelősen be tudd osztani a pénzed és elég legyen hó végéig. Ha egyébként szereted amit csinálsz nem látok semmi problémát.
"Mondjuk Budapesten azért lehet találni jobban fizeto állást."
Lehet, de ha mondjuk valaki azért tanult 5 évig egyetemen, hogy utána tanár legyen, akkor hagyja fel az álmát és menjen el árufeltöltőnek?
Amúgy ne szégyelld. Én nem ismerek olyan férfit, akinél ez szempont lenne, hogy a nője mennyit keres. Mérlegelj, hogy szereted-e annyira a munkád, hogy itt maradj vagy sem. De sokan vannak, akik keveset keresnek, de mivel a munkájuk egyben a hivatásuk is és szeretik csinálni, így elfogadják ezt.
Gondolom pályakezdő vagy. Ha most ezen agyalsz, hogy kevés a pénz, 20 év múlva garantáltan úgy fogod utalni a munkádat mint a ....t.
Volt nekem is rossz munkahelyem, keveset fizető, lebecsmérlő, etc. Sose azzal volt a bajom amit csinálok, hanem a konkrét hellyel. Így egy váltás után ismét jól tudtam magamat érezni. Nem tetszene, hogy ennyire frusztrál valami, de nem vagy hajlandó tőle megválni / változtatni rajta. És ez nem egy olyan gond, ami hipp-hopp megoldja magát. Szerintem ez mérgező.
250-300 nettó körül keresnek kezdő HResek, akiknek a fele olyan buta, hogy a tollat nem tudja hogyan kell megfogni.
Ez viszont igaz, kérdező simán elmehetne oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!