Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként szégyellem a havi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként szégyellem a havi keresetemet, így nem nagyon merek ismerkedni, van olyan, aki elfogadná, hogy nagyon keveset keresek?

Figyelt kérdés
Fontos,hogy támogatói kapcsolat szóba sem jöhet, az minden létező erkölcsi elvemmel ellentétes.

2021. máj. 25. 17:52
1 2 3 4 5
 31/42 BeefEater ***** válasza:

Én elfogadnám, ha megtudnám. De miért kellene az anyagi helyzeteddel kezdened?

Ha meg komolyabbra fordul a dolog, akkor az fontos, hogy felelősen be tudd osztani a pénzed és elég legyen hó végéig. Ha egyébként szereted amit csinálsz nem látok semmi problémát.

2021. máj. 26. 11:55
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem érdekelne, hogy mennyit keresel... Soha nem is érdekelt senki fizetése. Ha nagyjából megélsz belőle, akkor nincs gond. Ha meg esetleg segítség kell éppen, mert hirtelen bejött valami, akkor ha tudok segítek valahogy.
2021. máj. 26. 12:47
 33/42 anonim ***** válasza:
60%

"Mondjuk Budapesten azért lehet találni jobban fizeto állást."

Lehet, de ha mondjuk valaki azért tanult 5 évig egyetemen, hogy utána tanár legyen, akkor hagyja fel az álmát és menjen el árufeltöltőnek?

Amúgy ne szégyelld. Én nem ismerek olyan férfit, akinél ez szempont lenne, hogy a nője mennyit keres. Mérlegelj, hogy szereted-e annyira a munkád, hogy itt maradj vagy sem. De sokan vannak, akik keveset keresnek, de mivel a munkájuk egyben a hivatásuk is és szeretik csinálni, így elfogadják ezt.

2021. máj. 26. 15:31
 34/42 anonim ***** válasza:
20%
Nem használom az igényes szót. Szóval ha elfogadható a megjelenésed, a férfiakat nem érdekli a jövedelmed. Az ember mindenben jobbat szeretne magának(a nők azért maradnak egyedül mert addig várják az álompasit, amig már a postásnak sem kellenek). Hát ne légy szerény.
2021. máj. 26. 19:26
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj.Én is pont ennyit keresek.Gondolom nem probléma!
2021. máj. 26. 20:17
 36/42 anonim ***** válasza:

Gondolom pályakezdő vagy. Ha most ezen agyalsz, hogy kevés a pénz, 20 év múlva garantáltan úgy fogod utalni a munkádat mint a ....t.

Volt nekem is rossz munkahelyem, keveset fizető, lebecsmérlő, etc. Sose azzal volt a bajom amit csinálok, hanem a konkrét hellyel. Így egy váltás után ismét jól tudtam magamat érezni. Nem tetszene, hogy ennyire frusztrál valami, de nem vagy hajlandó tőle megválni / változtatni rajta. És ez nem egy olyan gond, ami hipp-hopp megoldja magát. Szerintem ez mérgező.

2021. máj. 26. 21:15
 37/42 anonim ***** válasza:
Az a lényeg hogy dolgozol és nem más tart el. Ez becsülendő. Az hogy mennyi, nem számít. Mindig lesz jobb.
2021. máj. 26. 22:04
 38/42 anonim ***** válasza:
Kérdező, én 37 évesen férfiként keresek 250 nettót oktatóként. Oké, több mint a 170, de így is nulla. Nem is merek ezzel ismerkedni. Annyi, hogy miskolci vagyok, itt meg ez nem kíróvóan alacsony bér.
2021. jún. 20. 22:07
 39/42 anonim ***** válasza:

250-300 nettó körül keresnek kezdő HResek, akiknek a fele olyan buta, hogy a tollat nem tudja hogyan kell megfogni.

Ez viszont igaz, kérdező simán elmehetne oda.

2021. jún. 20. 22:10
 40/42 anonim ***** válasza:
#38 ez csak kifogás... :D
2021. jún. 21. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!