Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért érdeklődnek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért érdeklődnek olyan keveset arról, hogy hogyan lehetnének megfelelőbbek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

100 férfi által feltett ilyen jellegű kérdésre talán ha egy női érdeklődés esik ilyen szempontból.

Viszont "nemkelleksenkinek", "holvannakanormálispasik", stb na abból van dögivel.

Néha nem gondolkodnak el a nők h elég kevés az, hogy csak vannak és mondjuk jó a seggük vagy "szépek"? Ez igy nem nagy eresztés, aztán ha kiderül a múltbeli kapcsolataik jellege és minősége, az főleg nem javít az esélyeiken.

Egyáltalán van olyan nő aki elgoldolkodik olyan dolgokon, hogy(?):

-jó társ-e

-megfelelő minőségű időt és energiát tesz saját magába azért, hogy jó társsá váljon

-kellően aktív-e a társkeresésben

-megfelelő minőségű időt és energiát tesz-e a másik megismerésébe, megértésébe

-vajon nem túl önző-e

-vajon nem túl válogatós-e

-vajon tényleg csak a legjobb az elég jó

-belátja-e, hogy alkalmatlan kapcsolatra, ha ez a helyzet

-tényleg a saját társát keresi-e, vagy a barátnők előtt akar villogni vkivel

-őszinte-e saját magához

-őszinte-e a leendőhöz

-jelen állapotában milyen férfi az akit boldoggá tudna tenni

Csak néhány alapvető gondolatot ragadtam ki.

2021. máj. 20. 15:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
85%
De sok időd van ilyen baromságokra Kérdező 😄😄😄
2021. máj. 20. 16:06
 2/33 anonim ***** válasza:
89%
Mondjuk mert ezek alapján a nők többségének nem abból áll az élete, hogy kétségbeesetten meg akar felelni a másik nemnek. Ne aszerint alakítsd már magad, hogy hogyan tetszenél jobban másoknak, ez már rég rossz...
2021. máj. 20. 16:09
 3/33 anonim ***** válasza:
89%
Milyen valaszt varsz, provokacion es trollkodason kivul?
2021. máj. 20. 16:09
 4/33 anonim ***** válasza:
88%

Amikor egyedül voltam, akkor sem "a férfiaknak" szerettem volna megfelelő társ lenni, hanem csak annak az egynek, akitől én szerettem volna bármit is.

Ezeknek a kérdéseknek egy része akkoriban felmerült és most, kapcsolaton belül is felmerül, tök természetes dolog. Egy másik része pedig totál hülyeség, amit csak itt a gyakorin szokás szóba hozni, de a való életben eszébe sem jut a normális embereknek.

2021. máj. 20. 16:15
 5/33 anonim ***** válasza:
14%
Ezért, mert a női logika szerint olyan nem létezik, hogy ők ne lennének elég jók. Ha nem érdeklődik irántuk megfelelő pasi, az mindig a férfiak hibája, mert hát "selejtes a felhozatal". Azt nem értik, hogy azért selejtes a felhozatal, mert a férfiak nem selejtes része nem kér belőlük, inkább a férfiakat hibáztatják.
2021. máj. 20. 16:17
 6/33 anonim ***** válasza:
13%

"Mondjuk mert ezek alapján a nők többségének nem abból áll az élete, hogy kétségbeesetten meg akar felelni a másik nemnek. "

Ha esetleg lemaradtál volna róla, a társkeresés alapja, hogy a nők válogatnak, a férfiaknak meg igyekezniük kell, hogy rájuk essen a választás.

Könnyű úgy nem rágörcsölni, ha csak annyi a dolgod, hogy létezel.

2021. máj. 20. 16:19
 7/33 anonim ***** válasza:
76%
Ez fura, én nőként tettem már fel itt régebben ilyesmi kérdést, akkor rengeteg támadás ért, hogy kapcsolatfüggő vagyok, meg megfelelési kényszeres, és konkrétan hülye, hogy alá akarom magam rendelni egy pasinak, pedig nem erről volt szó, egyszerűen csak érdekelt, hogy hogyan lehetnék igazán megfelelő partner, ebben kinek mi számít, tapasztalatokra, véleményekre voltam kíváncsi.
2021. máj. 20. 16:24
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért, mert a női logika szerint olyan nem létezik, hogy ők ne lennének elég jók."

Már hogy ne létezne? A férfiak egy része sem elég "jó" (vagy legalábbis bizonyos szempontból nem megfelelő) számomra, ezért nem is pazarolom rájuk az időmet. Nyilván a nagy részüknek én sem vagyok elég, semmi gond nincs ezzel, keresnek majd maguknak megfelelő párt.

A probléma ott kezdődik, ha valaki tudja, hogy mást keres, de én épp szóba állok vele, a vágyott nő pedig nem, akkor engem frusztrál halálra és próbál olyanná alakítani, mint amilyen nőt ő elképzelt magának.

2021. máj. 20. 16:27
 9/33 anonim ***** válasza:
52%

Ha valaki ilyeneken görcsöl, vagy igyekeznie kell, hogy "megfelelő" legyen a férfinak már nem lehet működőképes a kapcsolat. Hogy lehetne együtt lenni valakivel ha szerepet kell játszani vagy amiatt aggódni, hogy valamit nem jól csinál?

Ha így állsz a dolgokhoz hiába állna előtted az akivel igazán boldog lehetnél úgy sem vennéd észre, hogy ő a tökéletes társad.

2021. máj. 20. 16:28
 10/33 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem vegyél pár női magazint, olvasd el őket, meg fogsz lepődni.
2021. máj. 20. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!