Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért érdeklődnek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért érdeklődnek olyan keveset arról, hogy hogyan lehetnének megfelelőbbek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

100 férfi által feltett ilyen jellegű kérdésre talán ha egy női érdeklődés esik ilyen szempontból.

Viszont "nemkelleksenkinek", "holvannakanormálispasik", stb na abból van dögivel.

Néha nem gondolkodnak el a nők h elég kevés az, hogy csak vannak és mondjuk jó a seggük vagy "szépek"? Ez igy nem nagy eresztés, aztán ha kiderül a múltbeli kapcsolataik jellege és minősége, az főleg nem javít az esélyeiken.

Egyáltalán van olyan nő aki elgoldolkodik olyan dolgokon, hogy(?):

-jó társ-e

-megfelelő minőségű időt és energiát tesz saját magába azért, hogy jó társsá váljon

-kellően aktív-e a társkeresésben

-megfelelő minőségű időt és energiát tesz-e a másik megismerésébe, megértésébe

-vajon nem túl önző-e

-vajon nem túl válogatós-e

-vajon tényleg csak a legjobb az elég jó

-belátja-e, hogy alkalmatlan kapcsolatra, ha ez a helyzet

-tényleg a saját társát keresi-e, vagy a barátnők előtt akar villogni vkivel

-őszinte-e saját magához

-őszinte-e a leendőhöz

-jelen állapotában milyen férfi az akit boldoggá tudna tenni

Csak néhány alapvető gondolatot ragadtam ki.

2021. máj. 20. 15:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
68%
Érdekes, én itt talán ha egyszer, maximum kettő alkalommal láttam itt ilyen "hol vannak a normális pasik" jellegű kérdést (amitől, mármint ettől a kérdéstől egyébként mindig hülyét kapok nőként), pedig már legalább 4-5 éve itt vagyok.
2021. máj. 20. 16:56
 12/33 anonim ***** válasza:
91%
Akkor én most érdeklődöm, hogyan?
2021. máj. 20. 16:59
 13/33 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem annyira felesleges azon görcsölni, hogy megfelelünk e a másiknak. Hiszek a vonzás törvényében, és abban, hogy ha megtanuljuk elfogadni és szeretni magunkat, a "megfelelő" partner megérkezik. Tehát elsősorban magunknak akarjunk megfelelni, legyünk önmagunk, szeressük magunkat a "hibáinkkal" együtt is és akkor ránk talál az a társ, aki szeret minket, a hibáinkkal együtt is. Ezt tapasztalatból mondom.
2021. máj. 20. 17:04
 14/33 anonim ***** válasza:
83%

Mert mi nők inkább vagyunk egyedül, mint a nem megfelelővel. Amúgy meg ránk inkább jellemző, hogy dolgozunk magunkon, ha egyedül vagyunk. (És van,aki párkapcsolatban is). Én például fejlesztem magam minden területen, igazából már vagy húsz éve így élek. Vannak visszaeséseim, de azért többnyire ez az életem lényege. És tudod, mi a baj ezzel? Hogy az emberek többsége nem ilyen. A férfiak többsége nem csinálja ezt és nem tudok felnézni arra, aki nem így áll hozzá az élethez. Szóval....ezért is lehetsz magányos. Mert te mindent beleteszel önmagadba, a másik meg azt szeretné, hogy fogadd el a pörköltszaftos pólójában. Vagy azt hiszi, elég csak edzeni meg a külsejével törődni.

Amúgy meg az önfejlesztés lényege pont nem az hogy a másik nemnek megfelelj, hanem hogy önmagaddal légy kibékülve és olyan társat keress, akivel összeillő párt alkotsz. Szóval minél inkább felteszed magadnak a fenti kérdéseket és minél inkább tudod mit akarsz, annál inkább tűt keresel a szénakazalban. És annál magányosabb leszel. Csaxólok.

2021. máj. 20. 17:07
 15/33 anonim ***** válasza:
88%

Akik férfi oldalról kiírnak ilyen kérdéseket, ők sem ezeken a dolgokon gondolkoznak el, hanem, hogy hogyan lehetne jobb a külsejük, hogyan lehetne több pénzük, stb. Sajnos nők és férfiak között is nagyon kevesen foglalkoznak igazán önismerettel. Pedig sok olyan tulajdonság, szokás, berögződés van, amiken igenis lehet és célszerű is változtatni, mert ezerszer könnyebb lesz az életünk utána. Pl. ha valaki megtanulja értékelni magát, nem fog már leállni többé mindenféle tahókkal.

Tény, hogy a cél az, hogy ne kelljen szerepet játszani a párunk előtt, de azt sem lehet elvárni, hogy a másik minden létező rosszat viseljen el bennünk, anélkül, hogy legalább megpróbálnánk jobb emberré válni.

2021. máj. 20. 17:21
 16/33 anonim ***** válasza:
89%

Én pl sokat foglalkozom azzal, hogy jó társ legyek - konkrétan hogy a férjemnek jó társa legyek.

De számomra nonszensz azon fennakadni, hogy nem vagyok-e túl válogatós (ha párt keresnék), mert mi van, ha de? Az én bajom. Egy kiegyensúlyozott ember egyedül is tud boldog lenni, szerintem kimondottan rossz ötlet eleve lejjebb adni. Majd jön, akivel tényleg összepasszol az ember. Más kérdés,chogy kapcsolaton belül már illik megtanulni kölcsönösen kompromisszumokat kötni a harmónia érdekében. Ha nem "válogattam' volna, nem lenne ennyire imádnivaló férjem.

2021. máj. 20. 17:22
 17/33 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt van egy egészséges önismeretem, így a fenti kérdésekre tudom a választ. Másrészt ha ilyen témában tanács kell miért ismeretlenektől kérdezzek, akik semmit nem tudnak rólam, amikor ott vannak a családtagjaim, a barátaim, az ismerőseim? Elfogultságról nincs szó esetemben, hiszen a legnagyobb szeretteim a legnagyobb kritikusaim.

Tudom magamról, hogy túl válogatós voltam (vagyok), ezért lett az első igazi kapcsolatom huszonhárom éves koromban. Mondjuk nem bánom, mert a barátomat látva (és szeretve) teljesen megérte. Kapcsolatom belül viszont a páromnak szeretnék megfelelni, ami nem nagy dolog, hiszen természetesen jön. Az nem érdekel, hogy például neked miben kéne megfelelnem, hiszen nem veled szeretnék összejönni.

Mindkét nem számára elengedhetetlen a kellő önismeret. Először magaddal kell békében lenni és akkor találhatsz egy olyan társat, aki mellett nem kell szerepet játszani és görcsölni, hanem természetesen összeilletek.

2021. máj. 20. 17:41
 18/33 anonim ***** válasza:
83%
Tudjuk, a mi hibánk, hogy nincs nőd, mert egyikünk sem akar neked megfelelni.
2021. máj. 20. 17:49
 19/33 anonim ***** válasza:
79%
Tele vannak a női magazinok ezzel..én nem olvasom mert szinte már unalmas..elég volt h tinézserként amikor elkeztem ilyeneket olvasni megmérgezték a tudatom h nem vagyok elég jó, h másnak kell lennem,önfeláldozónak, "ideálisnak"..én nem férfiakra vágyom hanem egyre aki mellett önmagam lehetek és ő is mellettem..az h a férfiak érdeklődnek a kor hozadéka amiben élünk, régen kb pár dologban kellett megfelniük, mig a nőknek számtalanban és önfeláldozónak kellett lenniük elvárás volt..így igazszágos h mostmár a férfiak is érzik a nyomást..
2021. máj. 20. 18:44
 20/33 anonim ***** válasza:
78%
Am az önszeretet a kulcs..ez jópár éve kapott erőre külföldön és kerül köztudatba és tudatosabbá tette a nőket is..a body shaming, fatsaming, selflove mozgalmak mind ebből erednek..régebben az önszeretet nem volt téma(azt sem tudták mi az), aki elfogadta és szerette magát mondjuk túlsúlyosan is, egyedülállóan, vagy csak nem akart megfeleni, behódolni arra sokszor a beképzelt, nagyképű, öntörvényű és egyéb jelzőket kapta..nem mondom h nem volt önszeretet régen de a behódolás a társadalomnak vagy a férfi vágyaknak nagyobb volt a nőkben, házasságban elfogadták ha verik őket megcsalják stb..egyfajta túlélés volt a férfi vágyaknak megfelni..hál istennek ahogy vátozik a tudat és kinyílik a világ úgy lesz kevesebb a nyomás a nőkön és úgy általában az embereken..
2021. máj. 20. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!