Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért érdeklődnek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért érdeklődnek olyan keveset arról, hogy hogyan lehetnének megfelelőbbek a férfiaknak?

Figyelt kérdés

100 férfi által feltett ilyen jellegű kérdésre talán ha egy női érdeklődés esik ilyen szempontból.

Viszont "nemkelleksenkinek", "holvannakanormálispasik", stb na abból van dögivel.

Néha nem gondolkodnak el a nők h elég kevés az, hogy csak vannak és mondjuk jó a seggük vagy "szépek"? Ez igy nem nagy eresztés, aztán ha kiderül a múltbeli kapcsolataik jellege és minősége, az főleg nem javít az esélyeiken.

Egyáltalán van olyan nő aki elgoldolkodik olyan dolgokon, hogy(?):

-jó társ-e

-megfelelő minőségű időt és energiát tesz saját magába azért, hogy jó társsá váljon

-kellően aktív-e a társkeresésben

-megfelelő minőségű időt és energiát tesz-e a másik megismerésébe, megértésébe

-vajon nem túl önző-e

-vajon nem túl válogatós-e

-vajon tényleg csak a legjobb az elég jó

-belátja-e, hogy alkalmatlan kapcsolatra, ha ez a helyzet

-tényleg a saját társát keresi-e, vagy a barátnők előtt akar villogni vkivel

-őszinte-e saját magához

-őszinte-e a leendőhöz

-jelen állapotában milyen férfi az akit boldoggá tudna tenni

Csak néhány alapvető gondolatot ragadtam ki.

2021. máj. 20. 15:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
77%
Ahogy sokan leírták előttem. Úgy élek, hogy magamnak megfeleljek, őszintén törekszem a fejlődésre és integritásra, klisékkel élve próbálok minél jobb emberré válni. Eszembe nem jutna ahhoz igazítani a fejlődést/változást, hogy idegen férfiaknak mi tetszene. Nem érzem, hogy itt én lennék az irreális.
2021. máj. 20. 19:16
 22/33 anonim ***** válasza:
16%
Mert a nőknek sokkal gyengébb az önkritikájuk, mint a férfiaknak; és mert magukból kiindulva el sem tudják képzelni, hogy a személyiség is számíthat valakinek egy párkapcsolatban.
2021. máj. 20. 19:32
 23/33 anonim ***** válasza:
85%

Férfitól sem láttam gyakran hogy érdeklődne hogy mivel tehetné jobbá saját magát. Általában az az eszmecsere témája, hogy a férfiak szentül meg vannak róla győződve, hogy az élet legfontosabb területein tökéletesek, az apróbb hibáikat pedig el kéne nézniük a nőknek.

Megjegyzem ti vagytok azok akik büszkén hangoztatjátok, hogy nektek az ég világon semmi sem számít a nőkben, csak az, hogy legyen valakitek.

Milyen gyakori már itt, hogy egy férfi elkezdi mindani, hogy "a nőnek az kell hogy legyél vicces, hallgasd meg, legyél a pszichológusa, legyél magabiztos, legyél gazdag és jóképű..... bezzeg a férfiaknak nincsenek ilyen igényei"

Szóval ha az itteni általános okításból indulok ki, akkor a nőknek nem is nagyon kell csinálniuk semmit a férfi figyelemért, mert olyan igénytelenek vagytok. A nők azok akiknek "egekben az igényeik"

Neeem? :)

Mellesleg a nők tudják, hogy mi kell a férfiaknak. Kistini korom óta (meg gondolom mióta világ a világ minden nő így van vele) nyomják az arcomba a "pasizás és jó párkapcsolatok" tanácsait. Minden média ami kifejezetten a nőket és kislányokat célozza meg, egyetlen egy okkal jött létre, mégpedig hogy beleverje a fejünkbe, hogy mi kell nektek, meg persze hogy hogy nézzünk ki a lehető legjobban.

Szóval nesze, ezért.

2021. máj. 20. 19:44
 24/33 anonim ***** válasza:
70%
10,19 a szívemből szólt. Tele vannak a női magazinok ilyenekkel. Hogy tudnám megtartani az ideális pasit? Hogy lehetnék jobb az ágyban? Én nem láttam még ilyen férfi magazint, amelyik ilyenekkel foglalkozna.
2021. máj. 20. 20:42
 25/33 anonim ***** válasza:
19%

Ez a szeresd magadat, legyél elégedett önmagadddal akkora bullshit, hogy már hányok tőle.

Elégedett voltam magammal, tudtam hová tartok, haladtam is szépen az úton. Ekkor megcsalt a párom 3,5 év kapcsolat után. Lejtő. Oké, visszakormányoztam magamat, találtam másik párt nehezen ugyan, de világ boldoga voltam. Kirakott azzal a szöveggel, én túl lelkes voltam a kapcsolatban, ő nem tud ennyire az lenni. Lejtő. Összeszedtem magamat. Én naív marha azt gondoltam, hogy a lányok 50%-bol valakinek társkeresőről megfelelek. (Eddigi párjaim is okosak, szépek voltak, nem gondolom ezt magas lécnek) Konkrétan párom alig volt. Akikkel randiztam mind mondták milyen rendes srác vagyok, de nincs kémia. Hogy a francba szeressen magamat ezek után? Eljutottam 3 év alatt egy alapvető önelfogadásból, tervekből, oda, hogy néha már utálok mindent.

2021. máj. 20. 22:31
 26/33 anonim ***** válasza:
81%
#25: talán nem a külvilág visszajelzéseire kéne hagyatkozni abban, hogy szereted-e magadat, vagy sem.
2021. máj. 20. 22:58
 27/33 anonim ***** válasza:
15%

#26 struccpolitika, mert az célravezető

Szerethetem én magamat, mitöbb imádhatom, ha belül boldogtalan vagyok. Hiába tereltem minden irányban úgy az életemet, hogy családot alapítsak, ha nem jön össze.

2021. máj. 20. 23:03
 28/33 anonim ***** válasza:
85%
#27: épp ez az: hogy ha VALÓBAN szereted magadat (a szó valódi értelmében), akkor belül nem vagy boldogtalan. Pont ebből lehet tudni, hogy valaki tényleg szereti-e magát vagy sem. Ha belül boldogtalan, akkor az azt jelenti, hogy feltételeket támaszt magával szemben. Ha azok a feltételek nem teljesülnek, akkor tudat alatt érdemtelennek saját magát arra, hogy szeresse és elfogadja magát.
2021. máj. 20. 23:15
 29/33 anonim ***** válasza:
91%

#27: "Hiába tereltem minden irányban úgy az életemet, hogy családot alapítsak, ha nem jön össze."

Igen, mert valószínűleg pont azt hagytad ki az előzetes kalkulációidból, hogy ehhez nem csupán a te akaratod szükséges. És annak a másik személynek az akarata azonos értékű a tieddel. Nem több, nem kevesebb.

2021. máj. 20. 23:16
 30/33 anonim ***** válasza:
9%

Úúúúú, ez nagyon jól hangzik, tuti valami Szabó Péter könyvben olvastad.

Nem tudom felfedezed e a tyúk vagy a tojás esetét. Sőt, kiindulásként én magamat szerethetőnek és értékesnek (néhány szempontból még ma is) annak tartottam. Csak a sorozatos pofáraesések hatására változott meg a véleményem.

Gondolj az 5 fő dologra, ami téged napi szinten igazán boldoggá tesz. Akkor most dobd ki a felét. Gondold végig, ha neked ezek a dolgok a következő 1-2 évben gyakorlatilag teljesen kimaradnak akkor valóban továbbra is boldog tudsz lenni?

2021. máj. 21. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!