Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkapcsolatban unalmas az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban unalmas az ha a fiú keveset beszél?

Figyelt kérdés

Sokszor azt érzem nem tudok miről beszélni. De ha van téma akkor szívesen beszélgetek. Meg nem szeretem a nagy társaságot.

Unalmas szerintetek egy ilyen fiú?

2021. ápr. 3. 18:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Igen az is unalmas, de az is unalmas ha sokat beszél...
2021. ápr. 3. 18:25
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. ápr. 3. 18:31
 3/17 anonim ***** válasza:
42%

Igen.

Legalább jóképű vagy?

2021. ápr. 3. 18:35
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Az az unalmas, ha a fiú annyira buta, érdeklődéshiányos és keveset olvasott, hogy nem jut semmilyen téma az eszébe, ha éppen beszélgetni kéne.
2021. ápr. 3. 18:35
 5/17 anonim ***** válasza:
97%

Az én férjem is ilyen kukamuki.

Amióta meglett a gyerek, kénytelen beszélni.

2021. ápr. 3. 18:39
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem feltétlenül unalmas, ráadásul jól kiegészíthetik egymást egy sokat fecsegővel.

Sokkal inkább lehet unalmas egy olyan ember, akinek sosincs véleménye semmiről, minden mindegy vagy jó úgy ahogy van.

Az a fontos,hogy amikor mondani kellene valamit, olyankor ne azzal takarózzon a csendesebb természetű ember,hogy de hát én ilyen vagyok.

Vannak helyzetek, problémák az életben, amiket csak úgy lehet megoldani,ha beszélünk róla.

Szerintem ha ezt betartod,akkor nem fognak azért unalmasnak tartani, mert nem vagy kényszeres csevegő.

2021. ápr. 3. 18:43
 7/17 anonim ***** válasza:
97%
Ha valakinek ez unalmas, akkor nem ilyen pasit választ. Ha ilyen pasit választott, akkor meg nem tartja unalmasnak.
2021. ápr. 3. 18:52
 8/17 anonim ***** válasza:
51%
Ha nincs miről beszélned, akkor unalmasak a hétköznapjaid. Mozdulj ki többet és máris lesz téma.
2021. ápr. 3. 19:01
 9/17 anonim ***** válasza:
48%
Olvass sok szépirodalmat.
2021. ápr. 3. 19:18
 10/17 anonim ***** válasza:
#4 de eszébe jut, csak neked nem tetszene, meg nem is értenéd...
2021. ápr. 3. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!