Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban unalmas az ha a fiú keveset beszél?
Figyelt kérdés
Sokszor azt érzem nem tudok miről beszélni. De ha van téma akkor szívesen beszélgetek. Meg nem szeretem a nagy társaságot.
Unalmas szerintetek egy ilyen fiú?
2021. ápr. 3. 18:22
11/17 anonim válasza:
Eddigi tapasztalataim szerint ha nem tudod fentartani folyamatosan akkir unalmas leszel. Persze ha a nő egy apró erőfeszitést se tesz ennek érdekében az nem gáz. Tehát ha nem akarsz unalmas lenni akkor folyamatosan beszélned kell olyan dolgokrol amit az a lány szeret. Persze ez szinte lehetetlen ezért a lányok 90% a offolni fog. De majd találsz egy olyan lányt is aki vissza fog kérdezni, és beszélgettek majd, mert ő tudja, hogyan működik a komunikáció folyamata :0
12/17 anonim válasza:
Az en férjem rengeteget beszél. Hatul utoje: én csendben vagyok.
Ha beszélnék akkor teljesen elkalandozik, meg sem hallja amit mondok... Szóval meguntam, hogy valaszoljak, csak hallgatok.
Jobb ha csendes egy férfi, mintsem ez, szerintem...
13/17 anonim válasza:
#10: "de eszébe jut, csak neked nem tetszene, meg nem is értenéd..."
Ez most ilyen játszótéri óvodás szintű visszaszólás volt, vagy esetleg alapozod is valami konkrétumra?
14/17 anonim válasza:
Szegény 5os férje 😂😂
Remélem élőben nem kukamutyizod le szegény uradat 🙈
16/17 anonim válasza:
Én sokat beszélek, tehát kívülről úgy tűnhet, hogy ideális felállás, de nagyon nem. Ha magammal kell sokat beszélnem, akkor miért nem élek egyedül?🤷 Ha már ott vagy, szólalj már meg. Két kuka is fura lehet egymás mellett. Az lehet csak igazán unalmas. Szóval akkor milyen pár való neked?
17/17 anonim válasza:
#13 igen alapozom. A nőket általában nem érdeklik a műszaki dolgok, a férfiakat pedig nem érdeklik a ruhák, cipők, meg az hogy kinek mi van kitéve facebookra és milyen boldog rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!