Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért érdeklődnek olyan keveset arról, hogy hogyan lehetnének megfelelőbbek a férfiaknak?
100 férfi által feltett ilyen jellegű kérdésre talán ha egy női érdeklődés esik ilyen szempontból.
Viszont "nemkelleksenkinek", "holvannakanormálispasik", stb na abból van dögivel.
Néha nem gondolkodnak el a nők h elég kevés az, hogy csak vannak és mondjuk jó a seggük vagy "szépek"? Ez igy nem nagy eresztés, aztán ha kiderül a múltbeli kapcsolataik jellege és minősége, az főleg nem javít az esélyeiken.
Egyáltalán van olyan nő aki elgoldolkodik olyan dolgokon, hogy(?):
-jó társ-e
-megfelelő minőségű időt és energiát tesz saját magába azért, hogy jó társsá váljon
-kellően aktív-e a társkeresésben
-megfelelő minőségű időt és energiát tesz-e a másik megismerésébe, megértésébe
-vajon nem túl önző-e
-vajon nem túl válogatós-e
-vajon tényleg csak a legjobb az elég jó
-belátja-e, hogy alkalmatlan kapcsolatra, ha ez a helyzet
-tényleg a saját társát keresi-e, vagy a barátnők előtt akar villogni vkivel
-őszinte-e saját magához
-őszinte-e a leendőhöz
-jelen állapotában milyen férfi az akit boldoggá tudna tenni
Csak néhány alapvető gondolatot ragadtam ki.
#30: "Úúúúú, ez nagyon jól hangzik, tuti valami Szabó Péter könyvben olvastad."
Nálam ALAP, hogy magyar szerzőktől nem olvasok könyveket, pláne nem önismeret témában. Kommersz, agyonhypeolt szerzőket meg végképp nem, ahhoz túlságosan jól ismerem a magyar összlakosság észjárását és szellemi színvonalát.
"Gondolj az 5 fő dologra, ami téged napi szinten igazán boldoggá tesz. Akkor most dobd ki a felét."
Őszintén szólva gőzöm sincs, mik ezek. De valószínű, hogy mindig random dolgok, tehát egyik sem állandó, hanem ami éppen jön. Vagyis lényegében nem lenne rá mód, hogy bárki elvegye tőlem a felét. Az egyik ilyen dolog a befelé fordulás, egyfajta meditatív állapot. Szerinted ez mégis hogyan lehetne elvenni tőlem? Vagy az alkotás, színekkel, formákkal való foglalkozás. Az meg egy tevékenység. De mivel ezt is lehet kizárólag gondolatban végezni (tervezés), ezt sem lehet elvenni tőlem, maximum a jegyzettömböt, amibe leírom és lerajzolom. De akkor meg vennék másikat kettőszáz forintért. De még ha ezek nem is lennének, tudnék olyan dolgokat keresni, amikkel ezek simán behelyettesíthetők. Én nem kötődöm ennyire az anyagi világhoz, mivel van egy saját, külön bejáratú, nagyon gazdag belső világom. Közben meg az átlagos ember szemével nézve valószínűleg kb. szerzetesi életet élek, mégis boldog vagyok így.
25 Én nő vagyok. 25 évesen ismertem meg a volt férjemet, addig nem volt senkim. 12 évig voltunk együtt, de a végén már más nők érdekelték. Ott maradtam egyedül, gyerekkel. 7 éve váltam el, a pasinak csak dugni kellenék. Aki komolyabbat akar, azon látszik, hogy kétségbe esett és konkrétan bárki jó lenne már neki. (Gyerek koromban szexuális molesztálás áldozata voltam, a férfiakkal nehezen ismerkedem amúgy is)
Ettől én szeretem magamat. Kemény munkámba telt, de megérte. Igen, hiányzik egy pár, igen hiányzik a testiség, az intimitás. De pont azért nem fekszem össze bárkivel, mert ennél többre tartom magam. Tudok boldog lenni egyedül a hiány ellenére is, mert szeretem magam és jó társaság vagyok önmagam számára. Igen, valamikor családra vágytam és két gyerekre, ma már tudom, hogy egyedülálló anya maradok egy gyerekkel. Nem azt az életet kaptam, amire vágytam, úgyhogy most ebből hozom ki a maximumot. És közben sosem cserélnék mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!