Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket zavar, hogyha a nő keveset keres?
Elég keveset keresek. Dolgozom, mellette tanulok. Eddig minden párom többet keresett nálam, eléggé rossz érzés. Ameddig a párom tud félrerakni, én nem. Ameddig nekem össze kell spórolnom egy közös nyaralásra addig neki lazán van rá.
A kajás randikat főként ő állja, kb 5 alkalomból 3-4x. Viszont mindig én megyek át hozzá (tömegközlekedéssel 1,5 órára lakik).
Nektek srácok mennyire gáz, ha egy nő keveset keres? Volt, hogy emiatt szakítottatok? Voltak nagy vitáitok?
Amúgy, mielőtt ezzel jöttök, pedagógus diplomám van. Tehát tanultam. Nagyon szeretem a munkám. Nem szeretnék váltani. Lehet majd suli után egy másodállást vállalnék, de akkor még kevesebb időt tudnánk együtt tölteni..
Estin szakirányú továbbképzésre járok, az egy pici pluszt fog tudni adni.
Nem, de az zavarna, hogy ilyen arányban nekem kell állni a költségeket. Ha nyílt vagy az anyagi helyzetedről, akkor vagy 1/3, 1/4 részben szállj be, vagy olyan programokat szervezzünk, ahol nincs anyagi rész.
F
Meg kell beszélni vele, hogy a tanulás miatt neked jobban be kell osztani a pénzt, keressetek kompromisszumokat. Ha a pénzzel jön és hogy ő majd fizeti, ugyanúgy elmondhatod hogy ez neked kényelmetlen, nem akarsz ilyen drága programokat. Meglehet ezt oldani, ha a másik is megérti és nem néz le.
Ami konkrétan a kérdésed illeti, függ azért pár elemtől. Alapesetben nem kéne hogy gond legyen, főleg hogy tanulsz, de nem mindig van ez így. Nem egy ember kihasználja a másikat és lehúzza, legyen nő vagy férfi, azt is fel kell ismerni és nem szabad engedni.
Annyit biztosra tudok mondani, hogy nyilván jó a tanulás és hogy vannak célok, de nem a szakmai tudásod miatt akar valaki kapcsolatban lenni, hanem a női értékek fogják meg. Egy férfi nem női testbe zárt férfit keres, hanem a női tulajdonságokat, tehát nem a fizetésed fogja számolgatni, mert általában tesznek rá.
Soha nem érdekelt... volt hogy 3-szor annyit kerestem, mint a párom. Bár eszembe se jutna kihúzni az utolsó forintot a zsebéből, ha épp egy nyaralásról van szó, amikor tudom, hogy milyen anyagi helyzetben van.
Teszem hozzá, szégyen, hogy ennyire semmibe veszik azokat, akik a jövő generációját tanítják meg mindenre...
Ha még tanul akkor nem gond.
De ha alapból nagyon keveset keresne (mondjuk nettó 100 alatt) és nem is igyekezne, hogy ez változzon, az azért kiábrándítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!