Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, titeket zavar, hogyha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket zavar, hogyha a nő keveset keres?

Figyelt kérdés

Elég keveset keresek. Dolgozom, mellette tanulok. Eddig minden párom többet keresett nálam, eléggé rossz érzés. Ameddig a párom tud félrerakni, én nem. Ameddig nekem össze kell spórolnom egy közös nyaralásra addig neki lazán van rá.

A kajás randikat főként ő állja, kb 5 alkalomból 3-4x. Viszont mindig én megyek át hozzá (tömegközlekedéssel 1,5 órára lakik).

Nektek srácok mennyire gáz, ha egy nő keveset keres? Volt, hogy emiatt szakítottatok? Voltak nagy vitáitok?

2020. szept. 3. 14:54
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Az zavar ha kevesebbet keres, mindent én fizetek, aztán faképnél hagy.
2020. szept. 3. 15:48
 12/40 anonim ***** válasza:
23%

Zavar. Csóró nővel nem állok össze, nem fogok neki fizetni.

Manapság alap a netto 300 000 Ft.

2020. szept. 3. 15:51
 13/40 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar (foleg ha tanul is valami ertelmeset es az az oka), ha amugy az elet tobbi teruleten odateszi magat a kapcsolatba.
2020. szept. 3. 15:52
 14/40 anonim ***** válasza:

Nem zavarna.Vannak jobban ,és kevésbé jól fizetett szférák.

Szorgalmas vagy,ennyi elég lenne.

Nem beszélve,hogy pedagógusként hozzájárulsz , másokat oktatva ,majd később jó állásokat kapjanak.

Ha nem lennétek ti,akkor nekünk sem lenne végzettségünk,sem pénzünk.

Hogy egyszerűbben fejezzem ki magam.

2020. szept. 3. 16:00
 15/40 anonim ***** válasza:
Szerintem addig nincs gond ha egy albérletnyi pénzt (120 ezer) össze tud szedni egy nő, akkor már rendben van és nem fogja egy dupla annyit kereső férfi elutasítani,
2020. szept. 3. 16:45
 16/40 anonim ***** válasza:
57%

Manapság alap a netto 300 000 Ft.

Hol? Mesélj!!Mérnököknél, gazdaságisoknál, It-seknél esetleg. De 3 ból 2 helyen nem kapsz ennyit más munkakörben (diplomást mondok)

2020. szept. 3. 16:47
 17/40 anonim ***** válasza:
Nem zavar.
2020. szept. 3. 17:06
 18/40 anonim ***** válasza:

A 12-es csak trollkodik, ne vegyétek magatokra. Sajnos vannak patkánylelkű emberek, akiknek aberrált örömet okoz az anonimitás mögé bújva megpróbálni sértegetni másokat.

Csak röhögjétek ki jó hangosan az ilyeneket.

Hiszen nem is 300 nettó az alap, hanem 600! :D

2020. szept. 3. 17:15
 19/40 anonim ***** válasza:
Nem zavar.
2020. szept. 3. 18:24
 20/40 anonim ***** válasza:

Mondjuk a netto 300 az telleg alap Pesten. Az alatt nem tudom mire vallalnak az emberek csaladot. A jolethez meg minimum 500 szukseges.

Persze ha van sajat/orokolt keco, az megint mas.

2020. szept. 3. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!