Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Milyen hatással van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen hatással van rátok hogy így nyáron minden közösségi oldal tele van a fullos nők bikinis, keveset takaró képeivel? Mennyire frusztráló főleg ha szexmentesen éltek jó ideje?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, nekem normális nőismerőseim vannak, akik nem szoktak naponta bikinis-mellvillantós képeket posztolni.

Talán ne az instamacákat kövesd, és akkor téged sem fog frusztrálni, hogy bikiniben illegetik magukat.

2020. júl. 2. 15:41
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Aki vágyik a szexre, és nem talál nőt, az ritka béna lehet valamiben.
2020. júl. 2. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
2020. júl. 2. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Őőőő, akkor sem zavarna ha használnám a közösségi oldalakat. :)
2020. júl. 2. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
22%

Tudom hogy sok a kur.a, ez meg megerősít benne!

De aztán rájövök hogy olyat nem szabad mondani hogy k.rva mert ugye az nem szép és nagyon elszégyellem magam ☹️

2020. júl. 2. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom én nem láttam eddig még egy "fullos nő bikinis képét" sem semmilyen közösségi oldalon. Facebook-on vagyok fenn, és ott is csak annyi ismerősöm van akiket tényleg ismerek és közülük egyik sem rak ki bikinis pózolós képeket.

De ha ki is raknának kit érdekel, semmit se jelent.

Régóta "szexmentes" életet élek, de ha nagyon akarnám elmehetnék prostizni aztán meg van oldva. Illetve van egy pár olyan csaj aki enyhén szólva is nagyon távol áll a "fullostól", de hamar kaphatóak lennének arra, hogy szexeljenek velem... de inkább nem, jobb ha csak szimplán kiverem. Az eredmény ugyanaz és még pénzbe se kerül, és nem kell másokhoz igazodnom sem.

A szex csak úgy ér valamit ha olyan emberrel csinálod, akit szeretsz akihez vonzódsz és aki szintén így érez irántad is. Ellenkező esetben tényleg csak olyan, mintha maszturbálnál...

2020. júl. 2. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Egy bikinis kép eléggé ingerküszöb alatti. Igaz nem élek szexmentes életet XD
2020. júl. 2. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!