Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egyetlen nőt sem érdekel egyáltalán egy pasi? Lassan 30 vagyok, és nagyon frusztráló az egyedüllét. A korom miatt bele kellntörődnöm, hogy nem kellek senkinek?
Ha senkinek nem kellenék, elgondolkodnék hogy miért. Sok előnytelen kinezetű embernek van párja, szóval ne ott keresd hogy esetleg "csúnya" vagy.
Valahol máshol lesz a bibi....
"Sok előnytelen kinezetű embernek van párja, szóval ne ott keresd hogy esetleg "csúnya" vagy."
És ha szemembe mondják, hogy azért nem kellek, mert csúnya vagyok, akkor mi van? :D
Nyugi, én 20 évesen sem kellek a kutyának se mert ronda vagyok mint a bűn :"D
F
Tegyük fel, hogy tényleg soha nem lesz barátnőd társad, és egyedül öregszel meg és halsz meg.
Ha tudnád, hogy ez lesz, akkor mit tennél?
Na elég már az önsajnáltatásból.
Az én párom 35 éves én 23.
Én teljesen átlagos srác, nincs sok pénze meg a stb sztereótipiák,
Csak egyszerűen jól érezzük magunkat együtt.
Majd lesz barátnőd, ha úgy hozza a sors és ne neten ismerkedj.
"Az én párom 35 éves én 23."
Hát ez biztos rohadtul megnyugtatta a kérdezőt, hogy tudatosítottad benne hogy az összes férfi ugyanarra a korosztályra hajt és emiatt még nagyobb a konkurencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!