Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik, hogy egyetlen nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egyetlen nőt sem érdekel egyáltalán egy pasi? Lassan 30 vagyok, és nagyon frusztráló az egyedüllét. A korom miatt bele kellntörődnöm, hogy nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
2020. febr. 23. 21:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Ha senkinek nem kellenék, elgondolkodnék hogy miért. Sok előnytelen kinezetű embernek van párja, szóval ne ott keresd hogy esetleg "csúnya" vagy.

Valahol máshol lesz a bibi....

2020. febr. 23. 21:22
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem létezik de nem csak a külső kérdése a dolog jellemzően. Nekem is van olyan ismerősöm akit senki nem akar hosszú távra mert alkalmatlan és ez hamar érződik. Sok olyan jellemző van ami már elsőre is látszik és beindítja a vészjelzőt. És sok esetben ez már gyermekkorban meg van az illetőben mindig öt közösítik ki őt szekálják őt nem választják a csapat játéknál stb. Ezt nem lehet a külsőre fogni.
2020. febr. 23. 21:23
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Ha interneten ismerkedsz és maximum átlagos a külsőd, akkor az segíthet, ha minél gazdagabb vagy, minél menőbb pozícióban dolgozol, minél menőbb saját lakásod van és hasonlók. Az internetes platformokon a legalább átlagos külsejű lányoknál ez az egyik legfontosabb szempont. Ha nagyon jóképű vagy, akkor nem muszáj gazdagnak lenned, mert vissza fognak írni a közepesen szép és szép lányok is.
2020. febr. 23. 21:23
 4/13 anonim ***** válasza:
26%

"Sok előnytelen kinezetű embernek van párja, szóval ne ott keresd hogy esetleg "csúnya" vagy."

És ha szemembe mondják, hogy azért nem kellek, mert csúnya vagyok, akkor mi van? :D

2020. febr. 23. 21:30
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

Nyugi, én 20 évesen sem kellek a kutyának se mert ronda vagyok mint a bűn :"D

F

2020. febr. 23. 21:30
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
És ti két utolsó amúgy szociálisan aktívak vagytok? A csoportok amikben megfordultatok életetek során befogadtak? Munka suli szakkör? Csak tisztán kíváncsiság.
2020. febr. 23. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:
19%
Persze, hogy befogadtak. Úgy képzeld el, hogy társalgás közben csak úgy bedobja, hogy hát amúgy én nem kellenék, mert ronda vagyok. :D Nem egyedi eset és különböző haveri társaságban.
2020. febr. 23. 21:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy tényleg soha nem lesz barátnőd társad, és egyedül öregszel meg és halsz meg.

Ha tudnád, hogy ez lesz, akkor mit tennél?

2020. febr. 23. 22:39
 9/13 anonim ***** válasza:
89%

Na elég már az önsajnáltatásból.

Az én párom 35 éves én 23.

Én teljesen átlagos srác, nincs sok pénze meg a stb sztereótipiák,

Csak egyszerűen jól érezzük magunkat együtt.

Majd lesz barátnőd, ha úgy hozza a sors és ne neten ismerkedj.

2020. febr. 23. 22:54
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

"Az én párom 35 éves én 23."

Hát ez biztos rohadtul megnyugtatta a kérdezőt, hogy tudatosítottad benne hogy az összes férfi ugyanarra a korosztályra hajt és emiatt még nagyobb a konkurencia.

2020. febr. 23. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!