Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleőrülök a magányba? (! )
Lassan 20 éves vagyok, 1 éve élek Budapesten. Barátaim nem igazán vannak pedig keresgéltem mindenhol, rendezvényeken, bulikban stb stb Az is akivel néha találkozom az soha nem keres, csak én őt és mindig valami ürüggyel jön hogy most éppen miért nem jó neki.
Gyakorlatilag az egyetemen kívül alig vagyok emberek közt, és ez már kezd nagyon az agyamra menni! Kínkeservesen telnek a napjaim mert nincs kihez szóljak és megőrjít a magány
Barátnőm 1x volt, mielőtt idejöttem, de az se volt valami komoly. Én annak is örülnék ha lenne egy lány akivel rendszeresen tudnék találkozni és én tényleg rengeteg mindent csinálnék de egyedül sz@r..
Meg most csak ismerkedek egy lánnyal az egyetemről de sokszor van úgy hogy látja az üzeneteimet és napokig nem is válaszol. De nem is írok olyan sokat neki, amíg nem ír vissza addig én sem írok.
Hogyan tudnék egy olyan emberrel megismerkedni akit talán érdeklek is és nem csak akkor találkozunk amikor eszébe jutok.
Pedig egy érdekes srácnak tartom magam sokan mondják h jóképű vagyok külföldiek is, csak néha nehezen tudok ellazulni de ezen is lehet segíteni..
"Meg most csak ismerkedek egy lánnyal az egyetemről de sokszor van úgy hogy látja az üzeneteimet és napokig nem is válaszol."
Ezt a csajt elfelejtheted. Nem akar tőled semmit.
Keressél egy olyan hobbit, ami nagy közösséget vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!