Beleőrülök a magányba. Mit tegyek?
Egy kis faluba élek, ahol nincs semmi, senki velem egykorú. 18 éves fiú vagyok, de a többiek a városban vannak már a barátnőjüknél, barátjuknál. Egyedül maradtam szinte a faluba. Van 1-2 ember de azok olyanok is, hogy nem vagyok rájuk kíváncsiak. Most voltam egy rockfesztiválon, nagyon sok emberrel beszélgettem, volt is közös téma, mert én magam is zenélek, pont akikkel beszélgettem azok is. De az egyik Budapesten lakik, a másik Debrecenbe, a harmadik még messzebb. Én meg a Balaton parton. Tehát jó messze. Na de visszatérve itt ahol lakok nincs semmi, csak egy kocsma. Már szinte naponta lejárok, mert elmúlik a magány ha letompul az agyam. Már lassan naponta 4 órákat ott töltök a társaság és az ital miatt, mert ennek is az lett az eredménye, hogy már az is hiányzik egy kicsit. Se barátnő, se barát. Mit tegyek? Tudom el kell menni szórakozni, ismerkedni, de már abba is belefáradtam. Elmegyek valahova beszélgetek, reggel már nem is emlékszik rám, vagy messze lakik. Tudnátok tanácsot adni?
18/f
Kezd el valamit egyedul. Mondjuk parkour nem tudom mennyire foglalkoztat de sztem egyedul is jo.
Probalj ugy ismerkedni hogy megoldhato legyen a talalkozas... az a baj hogy madt nem tudok . Igazuk van az elottem levoknek. Neked kell valtoztatnod vagyis koltoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!