Beleőrülök a magányba! Mit tehetnék?
szió!
nem tudom van e hobbid, ha nincs, akkor keress egyet, akkor megismersz egy csomó új dolgot, és valószínűleg új társaságra is lelsz.
Én kb 16-20 éves korom körül éltem át ezt az érzést, ezért főleg melegekkel barátkoztam :D (meg volt egy rakat hobbim, sokminden érdekelt, sokmindent csináltam..)
egyébként szerveznek kirándulásokat, túrákat sok helyen, tök jók, érdemes elmenni, jó a társaság, szépek a helyek! (és két ismerősöm ott ismerte meg egymást, később össze is házasodtak, van egy 6 éves szép kislányuk :))
Neten is ismerkedhetsz. :) Na nem feltétlen ez a megoldás, és nem is a tipikus párkereső vagy szabadidőpartnerkereső oldalakra gondoltam, de mint lehetőség, ez is adott. :)
A lényeg, h légy nyitott, és kezdeményező. Ha a parkban nem jönnek oda hozzád, akkor menj oda te másokhoz. Járj olyan helyekre, rendezvényekre, eseményekre, ahol több ember megfordul. Pl szabadtéri koncert, vagy kiállítás, vagy vmi nagy megmozdulás. Annyi lehetőség van. :)
Kávézók, könyvtárak, nagy terek, múzeumok, aztán strand, természet. :) Hajrá :)
Ahhoz, hogy ne elsősorban magaddal foglalkozz, és ne arra gondolj, hogy milyen egyedül vagy, valódi önzetlenséget kellene mutatnod mások iránt. Lehet, hogy ezt teszed? Ezt viszont naivitás nélkül, ésszerűen kellene tenned, mert különben azok, akik csak ki akarnak használni, csalódást fognak okozni neked.
Az amit előttem ajánlottak, pl. egy érdekes és hasznos hobbi, nagyon jó lehet, mint búfelejtő tevékenység.
De az önzetlenségre alapozva valamilyen önkéntes munka is szóba jöhet! Szokták ezt is ajánlani, mint olyan dolgot, ami mindig beválik.
Viszont olyan emberi társaságot válassz magadnak, mely számodra építő, előre visz, olyan társat keress, aki figyel rád, aki törődik veled.
Tudod, egy jó kapcsolat nem elsősorban abból áll, hogy milyen szépen tudunk egymás szemébe nézni, hanem inkább abból, hogy mennyire tudunk egy irányba nézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!