Nincsenek se barátaim, se párkapcsolatom, beleőrülök a magányba. Mit tegyek?
nekem van 1-2barátom.de barátnő nincs.
nèha kelene valaki ebben a rohadt világban.:(
Utolsó: Sajnos teljesen együtt tudok veled érezni, ugyanazt írtad le, amit én is érzek.
A baj, hogy nem vagyok egy partizós típus, akikkel jóban vagyok is inkább otthon vannak, de nekik van családjuk. Én leginkább ezt hiányolom; ha lenne egy komplett, támogató családom, akkor szerintem más lenne a helyzet...
Ha valakinek se barátai nincsenek, sem párkapcsolatot nem tud hosszú távon fenntartani, ott azért valami gubanc van. Szerintem először magatokkal kéne "jóban lenni" csak aztán lehet más emberekkel jó kapcsolatot kialakítani. Lehet, hogy ti vagytok túl válogatósak, lehet, hogy nem a megfelelő helyen kerestek párt vagy barátokat. De az is lehet, hogy elviselhetetlen természetetek van, és senki nem marad meg mellettetek hosszú távon. Nem tudom, nektek kell erre rájönni.
Barátokat nem nehéz találni. Járjatok el sportolni, ott lehet ismerkedni más emberekkel. Vannak haverkodós oldalak, melyek rengeteg programot ajánlanak, illetve nem szégyen régi ismerősökkel sem fölvenni a kapcsolatot újra.
Szóval én azt javaslom, hogy felejtsétek el az önsajnálatot, és tegyetek lépéseket a cél felé! Önvizsgálat, aztán akcióba lehet lendülni. :)
6 Megvilágosodtam. Már ki is békültem magammal és megyek is, szerzek barátokat. Amúgy igazad van. Rám az első tétel illik.
Az a baj, hogy ha nem bulizol és nincs igényed arra, hogy részeg legyél minden hétvégén, akkor már tök nehéz társaságot találni. Én ezt vettem észre.
Több millió ember él Magyarországon. Mégis vannak, akik egyedül vannak, magányosak. Hát nem kínos?
Én is egyedül vagyok, nem igénylem mások társaságát, segítségét, véleményét, stb. Viszont én nagyon jól bírom, mások csak nézik, hogy hogy bírom egyedül, sokan próbálkoztak a "jól van, majd jössz könyörögni, ha beleőrülsz a magányba" kijelentésbe, de nem volt haszna.
Ez alkat, jellem kérdése, hogy hogy bírod, sok tippet nem tudok adni.
Vagy hallgatsz a többi válaszolóra és próbálsz kapcsolatokat szerezni.
Vagy úgy teszel, mint én, aki egy este, mikor elegem lett másokból és abból, hogy zavar a magány, elolvastam jó néhány blogot, sokat gondolkodtam és rájöttem, hogy nincs szükségem másokra. Nekem ez eddig működött, csak egyszer kellett jól átgondoljam és azóta nem zavar, ha nem törődnek velem.
Ami viszont érdekes, hogy mióta nekem nem kellenek mások, sokkal többen kezdtek el érdeklődni utánam.
Annyit tennék még hozzá, hogy sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!