Hová érdemes menni továbbtanulni? Már beleőrülök.
Nos ha lenne rá havi 80-100 ezer akkor egy társbérletben kényelmesen ellehetnél. Diákmunka itt is van. Én épp álláskeresőben vagyok és folyton diákmelókba botlok bele.
Tanuld azt, amit szeretnél a sikerért áldozatot kell hozni meg kell érte szenvedni. Mire mész egy olyan dipivel, ami semmire se jó?
Történelem diplomával, mihez fogsz kezdeni?
Azon meg jót derültem, hogy bekerülhetsz politikai körökbe:) Persze nincs lehetetlen de oda csak tényleg csókosok jutnak be ráadásul az a világ...hááááááááááát...tele van sz..kavarással, korrupcióva, simlivel...ha ezt bírja a gyomrod...
Rengeteg jogász van itt, a többség csak ügyvéd bojtár ebben a szakmában éveket kell gályázni, hogy odafigyeljenek rád mert itt tényleg csak sok éves tapasztalattal lehetsz jó. És ezután lehet kőrözni a húsos fazék felé!
Én azért körbe néznék más szakmák után is. Az informatikát még nem lőném ki.
Ma itt pesten az informatikusok meg a pénzügyisek mennek jól.
Szerintem még nézelődj az élet itt pesten is megoldható. A nehézségek ne tántorítsanak el mert utána bánni fogod.
A könnyebb út hosszútávon nem biztos, hogy kifizetődőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!