Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek milyen szakon...

Szerintetek milyen szakon érdemes manapság továbbtanulni egyetemen?

Figyelt kérdés

Jövőre szeretnék beiratkozni egyetemre. Arról már rég lemondtam, hogy álmaim legyenek ilyen téren, inkább olyan szakot szeretnék, amellyel valószínűleg el is tudok helyezkedni.

A gond csak az, hogy informatika, matematika, kémia-fizika tárgyakból mindig 2-es voltam, minden másból majdnem kitűnő - csak ugye manapság hova kellenek bölcsészek? ;)

Nos, mi a véleményetek?

2012. dec. 9. 15:14
 1/1 anonim ***** válasza:

Tegnap voltam szegeden nyílt napon és ott lemondták hogy :

Hülyeség amit állítanak.. a munkanélküliek csupán töredéke diplomás és hogy aki bölcsészre megy az is eltud helyezkedni majd (Az más kérdés hogy ne olyan szakra menny ami tényleg k.o mint pl a szabad bölcsészet..)

2012. dec. 11. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!