Merre fele (szakok) érdemes mennem továbbtanulni az egyetemre, főiskolára ha az álmom hogy kinn éljek Angliába?
szóval Angliába milyen munkával lehetne könnyen beilleszkedni vagy melyik az a munka ami ott kinnt kapós lehet?gimnazista vagyok utolsó előtti évem és nyitott vagyok mindenre kivéve amik nem mennek pl. itt 3.ban a matek,magyar,fizika.. biosz fakton vagyok és emellett előrehozott érettségit teszek infóból.nagy erősségem még a tematika és matekon belül a geometria(azért ez annyira nem:D)
az angollal nem lesz gondom most nyáron leszeretném tenni a középfokot ami elég is lenne Angliába(vagy nem?)
a tanácsokat előre is köszönöm :)
Ott leginkább az olyanok után kapkodnak, akik a kulimunkát elvégzik. Szóval pizzafutárként, takarítóként, mosogatóként el lehet helyezkedni, ehhez pedig nem kell diploma.
Maygar nyelvtanárnak semiképp ne menj oda.
oké köszi,nem terveztem :D
és ha mindenképp szeretnék szerezni diplomát hogy azért mégis legyen egy jó fizum akkor?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!