Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nem találok senkit?

Figyelt kérdés
Felköltöztem Budapestre! Hátha itt nagyobb esély, mert itt több a nő, de kb ugyan az van mint lent vidéken semmi.. Úgy látszik tényleg remeteként kell leélnem az életem!

2020. jan. 8. 20:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Erre a kérdésre egyedül te sejtheted vagy tudhatod a választ.
2020. jan. 8. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Olvassad el a korábbi ugyanilyen kérdéseket, már számtalan tippet adtunk.

Röviden: önfejlesztés.

2020. jan. 8. 20:29
 3/11 nadina1900 ***** válasza:
93%

Sok Boldog évet Remeteként!

Egyébként pedig ne add fel mert eddig pár nőnek nem jöttél be.Buliz,járj el ide-oda. Aztán ismerkedj. Ha mást nem a net az manapság nagyon jó dolog. Ott is megpróbálkozhatsz. De ha mindenképp élő akkor munkahely,suli,edzőterem, könyvtár, tömegközlekedésen,bulib vagy bárhol ismerkedj míg össze nem jön valaki.

2020. jan. 8. 20:30
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Én is remetének készülök tarts velem...
2020. jan. 8. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:
96%

Csak ezért költöztél fel? Hát nem vagy egy befektetési tanácsadó te sem.

Ha kérdeztél volna, elmondtuk volna, hogy az internet meg timber korában kb. majdnemhogy mindegy, hogy hol vagy, ha csak nem valami alföldi zsákfaluban élsz.

Ezenkívül pesten több a nő, de több a férfi is, tehát kb. kiegyenlítődnek a történetek.

2020. jan. 8. 20:32
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Bármi ötleted h miért lehet ez?
2020. jan. 8. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Tindert felraktad (normális képekkel)?
2020. jan. 8. 21:05
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Nincs is jobb a remete életnél, én már csak tudom. :)
2020. jan. 8. 23:18
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Pár ilyen kérdéshez már írtam választ. Kíváncsi vagyok, azok közül hányan fogadták meg a tanácsaim... Gondolom senki.
2020. jan. 8. 23:19
 10/11 anonim ***** válasza:
54%
Keress fel egy szír randiguru-t, megtanít késsel ismerkedni. :D
2020. jan. 9. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!